
Продукти
Method
- Изберете програма SAUTÉ (СОТИРАНЕ).
- Във вътрешния съд на Instant Pot добавете и загрейте зехтина. Добавете лука и задушете, докато омекне, за около 5-6 минути. Добавете чесъна и задушете за още 30 секунди.
- Добавете накиснатия и вече отцеден боб, сладките картофи, чили на прах, кимион, сол, черен пипер, червен пипер, канела, домати, бульон и доматено пюре. Разбъркайте добре, за да се смесят и деглазирайте с помощта на дървена шпатула, за да отлепите покафенели и загорели парченца от дъното на вътрешния съд.
- Спрете програмата с CANCEL (ОТКАЗ). Поставете капака за готвене под налягане.
- Настройте програма PRESSURE COOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на 20 минути.
- Когато програмата приключи, оставете налягането да се освободи естествено за 10 минути, след което освободете бързо останалата пара (QR).



















