До 80% по-малко разходи за електроенергия

Generic selectors
Само точни съвпадения
Търси в заглавието
Търси в съдържанието
Post Type Selectors
Продукти
Рецепти
Статии
Страници

Официалното приложение Instant Brands Connect – Вашето място за бързи, вкусни и лесни рецепти

 

  • Открийте Вашите рецепти. Приложението Ви дава достъп до постоянно нарастваща база данни с близо 1000 рецепти за приготвяне в мултикукър и/или еър фрайър Instant. Освен това приложението Ви дава възможност да запазвате любими рецепти, да добавяте бележки и дори да създавате списъци с хранителни продукти за пазар, за да можете по-бързо и лесно да достигнете до приятната част – приготвянето на вкусни ястия.
  • Научете полезни съвети и трикове – независимо дали сте начинаещи в сферата на готвенето с  Instant или вече сте истински Instant експерти, които искат да тестват уменията си в кухнята.
  • Открийте как да използвате максималния потенциал на Вашия помощник Instant. Кога по-добре да използвате предварително зададени функции? Кога трябва да използвате естествено или бързо освобождаване на налягането? Какво е Sous vide? Намерете отговори на тези въпроси и много други.
  • Вдъхновете се! Опитайте нови кухни като средиземноморска, корейска, китайска, индийска, латино и др.
  • Намерете лесни рецепти, които отговарят на Вашата диета и начин на живот. Тук ще откриете много идеи, ако спазвате определен хранителен режим – палео, кето, веган, рецепти без млечни продукти или без глутен, както и рецепти, подходящи за диабетици.
  • Научете нови начини за приготвяне на популярни храни като яйца, ориз и пилешко месо или се потопете в света на десертите – като на чийзкейк, брауни, коблер, крем карамел и др.
  • С помощта на приложението можете да управлявате всяка една от програмите на Вашия уред (ако поддържа тази функционалност), както и да наблюдавате прогреса в приготвянето на храната. Всичко, което трябва да направите, е да подготвите съставките, както изисква рецептата и да ги поставите в уреда. Необходимо е да имате WiFi мрежа и светът на Instant е достъпен за Вас и Вашия кухненски помощник.

Гответе здравословни и вкусни ястия по-бързо и по-лесно… с Instant!

 

Можете да свалите приложението Instant Brands Connect от ТУК.

Вашата количка

Количества: 0 Артикули: 0
Нямате продукти в количка.
0.00 лв. (вкл. ДДС)
0.00 лв.