До 80% по-малко разходи за електроенергия

Generic selectors
Само точни съвпадения
Търси в заглавието
Търси в съдържанието
Post Type Selectors
Продукти
Рецепти
Статии
Страници

Ежедневна магия с Instant

Instant създадоха забележителни домакински уреди, с които могат да се приготвят здравословни и вкусни ястия, при това лесно и бързо. Малко след пускането си на пазара, Instant Pot се превърна в най-обичания мултикукър/мултуфункционален уред за готвене и един от най-продаваните малки кухненски уреди в света. Това прерасна в глобална общност от любители готвачи, чиято страст към уредите на Instant Pot вдъхнови безброй рецепти, книги и онлайн форуми. Сега марката предлага десетки модели с различни функционалности и постоянно се развива. Уредите на Instant Pot превръщат готвенето в лесно удоволствие, насърчават здравословния начин на живот и Ви дават повече време да споделяте страхотните ястия с любимите си хора.

Към многообразието от висококачествени херметични и комбинирани мултикуктъри Instant, предлагащи Ви вкусна и здравословна храна у дома, достойно място заемат и самостоятелните еър фрайъри от серията Instant Vortex. Само за няколко години от съществуването си уредите за готвене с горещ въздух Instant Vortex се наредиха на челните места в редица международни класации за еър фрайъри. Качествено, здравословно, иновативно и надеждно са основните асоциации с Instant.

Историята на Instant Pot

През 2009 г. д-р Робърт Уанг започва да мисли върху идеята да създаде умен мултикукър (мултифункционален уред за готвене), като желанието му е да съчетае любовта си към храната и готвенето с компютърните алгоритми. Заедно с двама приятели и без допълнително финансиране, през 2010 г. той обявява създаването на забележителен нов уред, който съчетава готвенето под налягане и т. нар. бавно готвене с многофункционалността на уредите за ориз от тяхното детство: първият уред на Instant Pot.

До 2012 г. Instant Pot Lux вече е най-модерният уред за готвене под налягане на пазара. Бързо се превръща в най-продавания в своята категория в Amazon, с повече от 215 000 бройки продадени по време на Черния петък през 2016 г. Следва наплив от медийно влияние – от големи редакции като „The New Yorker“ и „Los Angeles Times“ до прочувствени интервюта във вечерното шоу „The Tonight Show“ с участието на Джими Фалън.

Следват години на непрекъснато затвърждаване и развитие на марката, а броят на потребителите, избиращи да й се доверят за приготвянето на храната в своите домове, расте непрекъснато. В Америка, например, до 2022 г. 90% от домакинствата използват продукт на Instant, за което свидетелства рейтингът от 4.7 звезди от над 1000 ревюта и общността от над 500 хиляди лоялни клиенти.

Вашата количка

Количества: 0 Артикули: 0
Нямате продукти в количка.
0.00 лв. (вкл. ДДС)
0.00 лв.