Generic selectors
Само точни съвпадения
Търси в заглавието
Търси в съдържанието
Post Type Selectors
Продукти
Рецепти
Статии
Страници

Плащане:

Когато финализирате Вашата поръчка, имате възможност за избор на следните варианти за заплащане:

Наложен платеж:
Заплащате дължимата сума на куриера при получаване на пратката.

Плащане по банков път: Заплащането на дължимата сума се извършва предварително чрез банков превод на указаната банкова сметка (информация за същата се получава и по имейл след финализиране на поръчката). Поръчки, които се заплащат по банков път, се обработват и изпращат след като плащането бъде получено от наша страна.

Покупка на изплащане: Можете да се възползвате от  възможност за покупка на уреди на изплащане (на лизинг / на кредит) съвместно с TBI Bank (Ти Би Ай Банк).
Услугата е достъпна за финансиране на покупки на стойност над 100 лв., с период на изплащане от 3 до 48 месеца, на равни месечни вноски. Поръчки, направени на изплащане, се обработват и изпращат, след като процедурата за отпускане на кредит бъде премината и заявката бъде одобрена от TBI Bank (Ти Би Ай Банк).

Плащане с карта онлайн: Плащането с банкова карта се извършва посредством виртуален пос терминал (vPOS). Приемат се плащания с дебитни, кредитни и бизнес карти Visa и Mastercard с максимална сума до 2 000 лв.

Доставка:

Поръчки над 100 лв

Доставката на всички стоки на обща стойност над 100 лв е безплатна за територията на Република България, ако се извършва до офис на куриерска фирма “Еконт”.
При избор на куриерска фирма “Спиди” или доставка до адрес с куриерска фирма “Еконт” се начислява допълнителна такса за доставка, като същата се визуализира преди завършване на поръчката.

 • за поръчка до офис на Еконт – безплатна доставка
 • за поръчки с Еконт до личен адрес – 4.98 лв.
 • за поръчки до офис на Спиди- безплатна доставка
 • за поръчки със Спиди до личен адрес – 4.98 лв.
 • При избор на друг куриер, транспортната услуга е за сметка на клиента.

Поръчки до 100 лв.

Доставката на консумативи, резервни части и аксесоари при поръчка на обща стойност до 100 лв. се заплаща по фиксирана тарифа, както следва:

 • за поръчка с Еконт – 3.95 лв.
 • за поръчки със Спиди – 3.95 лв.

Време за доставка:

Стремим се да обработваме всички заявки оптимално бързо и ефективно.

 • Заявки, получени до 13.00ч. в работен ден, се обработват и изпращат още в същия ден, освен ако на конкретен продукт не е описано друго.
 • Заявки, получени след 13.00ч. в работен ден, се обработват и изпращат на следващия работен ден.
 • Заявки, получени в неработен ден, се обработват и изпращат в първия работен ден.
 • Всички пратки се изпращат експресно и обикновено се доставят на следващия работен ден.
 • Определени населени места се обслужват ежеседмично, по график. По време на Информация за конкретно населено място, можете да намерите на сайтовете на Спиди или Еконт.
 • Молим да имате предвид, че в по-натоварените периоди (напр. преди, по време и след Черен петък, Великденските и Коледните празници) са възможни забавяния от страна на куриерите.

Транспортната услуга се изпълнява от куриерски фирми “Спиди” и “Еконт”.

Молим да проявите разбиране при евентуални забавяния на доставки. Не винаги всичко зависи от нас. При забавяния или други проблеми свързани с транспорта, не се колебайте да се свържете с нас.

Отговорности:

Всички пратки се изпращат с включени опции Преглед и Тест. Препоръчваме да се възползвате от тях, за да могат да бъдат своевременно установени дефекти, настъпили по време на транспортирането.

Стремежът ни е да осигурим желаните от Вас продукти и да направим възможна доставката им в най-кратки срокове. Въпреки това, не се ангажираме с поддържането на пълната гама от артикули и е възможно да не можем да изпълним заявката Ви при изчерпване на количества или забавени доставки от наши партньори. В случай, че нямаме възможност да осигурим желаната от Вас стока, ще бъдете своевременно информирани.

Вашата количка

Количества: 0 Артикули: 0
Нямате продукти в количка.
0.00 лв. (вкл. ДДС)
0.00 лв.