До 80% по-малко разходи за електроенергия

Generic selectors
Само точни съвпадения
Търси в заглавието
Търси в съдържанието
Post Type Selectors
Продукти
Рецепти
Статии
Страници

Плащане:

Когато финализирате Вашата поръчка, имате възможност за избор на следните варианти за заплащане:

Наложен платеж:
Заплащате дължимата сума на куриера при получаване на пратката.

Плащане по банков път: Заплащането на дължимата сума се извършва предварително чрез банков превод на указаната банкова сметка (информация за същата се получава и по имейл след финализиране на поръчката). Поръчки, които се заплащат по банков път, се обработват и изпращат след като плащането бъде получено от наша страна.

Покупка на изплащане: Можете да се възползвате от  възможност за покупка на уреди на изплащане (на лизинг / на кредит) съвместно с TBI Bank (Ти Би Ай Банк).
Услугата е достъпна за финансиране на покупки на стойност над 100 лв., с период на изплащане от 3 до 48 месеца, на равни месечни вноски. Поръчки, направени на изплащане, се обработват и изпращат, след като процедурата за отпускане на кредит бъде премината и заявката бъде одобрена от TBI Bank (Ти Би Ай Банк).

Плащане с карта онлайн: Плащането с банкова карта се извършва посредством виртуален пос терминал (vPOS). Приемат се плащания с дебитни, кредитни и бизнес карти Visa и Mastercard с максимална сума до 2 000 лв.

Доставка:

Поръчки над 200 лв

Доставката на всички стоки на обща стойност над 200 лв е безплатна за територията на Република България, ако се извършва до офис на куриерски фирми “Спиди” или “Еконт”.
При доставка до адрес се начислява допълнителна такса за доставка, като същата се визуализира преди завършване на поръчката.

 • за поръчка до офис на Еконт – безплатна доставка
 • за поръчки с Еконт до личен адрес – 4.98 лв.
 • за поръчки до офис на Спиди- безплатна доставка
 • за поръчки със Спиди до личен адрес – 4.98 лв.
 • При избор на друг куриер, транспортната услуга е за сметка на клиента.

Поръчки до 200 лв.

Доставката на уреди, консумативи, резервни части и аксесоари при поръчка на обща стойност до 200 лв. се заплаща по фиксирана тарифа, както следва:

 • за поръчка с Еконт – 3.95 лв.
 • за поръчки със Спиди – 3.95 лв.

Време за доставка:

Стремим се да обработваме всички заявки оптимално бързо и ефективно.

 • Заявки, получени до 13.00ч. в работен ден, се обработват и изпращат още в същия ден, освен ако на конкретен продукт не е описано друго.
 • Заявки, получени след 13.00ч. в работен ден, се обработват и изпращат на следващия работен ден.
 • Заявки, получени в неработен ден, се обработват и изпращат в първия работен ден.
 • Всички пратки се изпращат експресно и обикновено се доставят на следващия работен ден.
 • Определени населени места се обслужват ежеседмично, по график. По време на Информация за конкретно населено място, можете да намерите на сайтовете на Спиди или Еконт.
 • Молим да имате предвид, че в по-натоварените периоди (напр. преди, по време и след Черен петък, Великденските и Коледните празници) са възможни забавяния от страна на куриерите.

Транспортната услуга се изпълнява от куриерски фирми “Спиди” и “Еконт”.

Молим да проявите разбиране при евентуални забавяния на доставки. Не винаги всичко зависи от нас. При забавяния или други проблеми свързани с транспорта, не се колебайте да се свържете с нас.

Отговорности:

Всички пратки се изпращат с включени опции Преглед и Тест. Препоръчваме да се възползвате от тях, за да могат да бъдат своевременно установени дефекти, настъпили по време на транспортирането.

Стремежът ни е да осигурим желаните от Вас продукти и да направим възможна доставката им в най-кратки срокове. Въпреки това, не се ангажираме с поддържането на пълната гама от артикули и е възможно да не можем да изпълним заявката Ви при изчерпване на количества или забавени доставки от наши партньори. В случай, че нямаме възможност да осигурим желаната от Вас стока, ще бъдете своевременно информирани.

Вашата количка

Количества: 0 Артикули: 0
Нямате продукти в количка.
0.00 лв. (вкл. ДДС)
0.00 лв.