Изберете страница

Доставка и Плащане

ПЛАЩАНЕ:

Когато финализирате Вашата поръчка, имате възможност за избор на следните варианти за заплащане:

Наложен платеж:

Заплащате дължимата сума на куриера при получаване на пратката.

Плащане по банков път: Заплащането на дължимата сума се извършва предварително чрез банков превод на указаната банкова сметка (информация за същата се получава и по имейл след финализиране на поръчката). Поръчки, които се заплащат по банков път, се обработват и изпращат след като плащането бъде получено от наша страна.

ДОСТАВКА:

Мултифункционални уреди за готвене под налягане

Доставката на всички мултифункционални уреди за готвене под налягане е безплатна за територията на Република България.

Работим с куриерска фирма “Спиди”, като доставката може да бъде до Ваш адрес или до техен офис/автомат.


Важно
: Стойността на доставката е включена в цената на уреда при доставка с куриерска фирма “Спиди”. При избор на друг куриер, транспортната услуга е за сметка на клиента.

Консумативи и Аксесоари / Поръчки до 100 лв.

Доставката на консумативи, резервни части и аксесоари при поръчка на обща стойност до 100 лв. се заплаща от клиента по фиксирана тарифа – 6,95 лв.

ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА:

Стремим се да обработваме всички заявки оптимално бързо и ефективно.

  • Заявки, получени до 15.00ч. в работен ден, се обработват и изпращат още в същия ден, освен ако на конкретен продукт не е описано друго.
  • Заявки, получени след 15.00ч. в работен ден, се обработват и изпращат на следващия работен ден.
  • Заявки, получени в неработен ден, се обработват и изпращат в първия работен ден.
  • Всички пратки се изпращат експресно и обикновено се доставят на следващия работен ден.
  • Молим да обърнете внимание, че определени населени места се обслужват ежеседмично, по график. Информация за конкретно населено място, можете да намерите на https://www.speedy.bg/bg/serving-schedule-sunday-working-time

Транспортната услуга се изпълнява от куриерска фирма “Спиди”.

Молим да проявите разбиране при евентуални забавяния на доставки. Не винаги всичко зависи от нас. При забавяния или други проблеми свързани с транспорта, не се колебайте да се свържете с нас.

ОТГОВОРНОСТИ:

Стремежът ни е да осигурим желаните от Вас продукти и да направим възможна доставката им в най-кратки срокове. Въпреки това, не се ангажираме с поддържането на пълната гама от артикули и е възможно да не можем да изпълним заявката Ви при изчерпване на количества или забавени доставки от наши партньори. В случай, че нямаме възможност да осигурим желаната от Вас стока, ще бъдете своевременно информирани.