Generic selectors
Само точни съвпадения
Търси в заглавието
Търси в съдържанието
Post Type Selectors
Продукти
Рецепти
Статии
Страници

Имате въпрос? Потърсете в секция Полезно или се свържете с нас.

Изберете как можем да Ви съдействаме:

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ
РЕКЛАМАЦИИ и СЕРВИЗ
СТАНИ АФИЛИЕЙТ
CALL ЦЕНТЪР

Отказ от направена поръчка

Ако желаете да откажете поръчка или част от поръчка, преди да сте получили пратката, моля попълнете следната форма:

*Информация за данните на Вашата поръчка можете да намерите в полученото по имейл потвърждение на поръчката.

Връщане на продукт, защото сте променили решението си

Съжаляваме за Вашето решение, но няма да задаваме повече въпроси.

Можете да се възползвате от правото си на отказ от поръчката и да върнете продукта в рамките на 14 календарни дни след получаване на доставката. Можете да изпратите продукта с избрана от Вас куриерска фирма, тъй като в този случай услугата се заплаща от клиента.

Продуктът следва да бъде върнат неизползван и в първоначално му състояние с ненарушен търговски вид (включително всички етикети и съпътстващи документи), заедно с доказателство за покупката (фискален бон и фактура). Искане за връщане или замяна на продукт се счита за неоснователно, ако някое от горепосочените условия не е изпълнено.

Ние ще се погрижим да получите обратно платените суми в рамките на 14 дни. Това време е необходимо, за да получим обратно продукта и да се уверим в неговата изправност. Сумата се възстановява по банков път на лична сметка, посочена от Вас.

Ако желаете да върнете закупен от нас продукт, моля попълнете следната форма:

 

Гаранция и сервиз

Ако Вашият продукт се повреди, моля свържете се с нас! Разбираме разочарованието Ви и ще направим всичко възможно да разрешим проблема максимално бързо.

Ние сме тук, за да помогнем и ще сме до Вас не само по време на покупката, но и в малко вероятния сценарий на дефектирал продукт. За нас хората и спечеленото доверие са наистина важни и винаги ще се стараем да останете доволни от продукта и от отношението, което получавате.

При нормална употреба в домашни условия, Хийт-ОН ООД, ЕИК 200674702, оторизиран дистрибутор на Instant Brands LLC за България, предоставя законова гаранция за период от две (2) години от датата на първоначалната доставка. Покритието на тази гаранция важи само при използване на уреда в България. Гаранцията към уредите се издава от съответния дистрибутор за съответната държава. Уреди, закупени от други държави, не могат да се сервизират гаранционно от нас.

ВАЖНО! Сервизът на Instant Brands за България обслужва само закупените от Instant Pot Bulgaria уреди, както и от търговските вериги Технополис и Техномаркет, в които се предлагат. За продукти, закупени от други държави или доставчици не можем да се ангажираме с гаранционно и сервизно обслужване.

 

ГАРАНЦИЯ

При нормална употреба в домашни условия, Хийт-ОН ООД, ЕИК 200674702, оторизиран дистрибутор на Instant Brands LLC за България, предоставя законова гаранция за период от две (2) години от датата на първоначалната доставка. Покритието на тази гаранция важи само при използване на уреда в България.

Какво е необходимо, за да удовлетворим гаранционни претенции:

 • Лични данни – Вашето име, имейл адрес и телефонен номер
 • Доказателство за покупката (копие на оригинален касов бон или фактура за покупка)
 • Модел и сериен номер на уреда
 • Описание на проблема или дефекта на продукта, включително всякакви снимки или видео, ако е възможно
 • Всички части от уреда, независимо от състоянието им: Основен Корпус, Вътрешен съд, Капак, Кошница и/или оригинали аксесоари (ако се предявяват претенции по гаранция за същите).

Кога се анулира гаранцията:

При липса на доказателство за покупка (касов бон, фактура или документ, удостоверяващ плащането)

Какво не се покрива от гаранцията:

 • Гаранцията не покрива професионална или търговска употреба;
 • Щети в резултат на небрежна, неразумна или неправилна употреба на уреда;
 • Нормалното износване;
 • Износени покрития или наранени покрития, загуба на свойствата на незалепващи покрития;
 • Неправилно сглобяване или разглобяване;
 • Форсмажорни обстоятелства (като пожар, наводнение, урагани, мълнии и т.н.);
 • Повреди, получени в резултат на неизправности по електрическата мрежа;
 • Неправилно съхранение, попадане на външно тяло;
 • Прегряване, причинено от работа с празен вътрешен съд;
 • Дефекти в резултат на използване на неоригинални консумативи;
 • Употреба в противоречие с инструкциите за употреба, приложени към уреда;
 • Неосигуряване на разумна и необходима поддръжка;
 • Отремонтиране или манипулиране от когото и да е, освен ако не е изрично писмено упълномощено от Хийт-ОН ООД;
 • Ремонти в резултат от употреба, различна от стандартна домашна употреба и по начин, противоречащ с която и да е част от цялата приложена към уреда документация;
 • Подмяна на консумативи (уплътнителни пръстени, гарнитури, филтриращи елементи и т.н.);
 • Вътрешни или външни петна, обезцветяване или драскотини;
 • Удряни или изпускани продукти.

С изключение на приложимото законодателство, Хийт-ОН ООД не носи отговорност за косвени, случайни или последващи вреди и щети, произтичащи от или във връзка с използването или работата на уреда или повреди, свързани с икономическа загуба, загуба на имущество, загуба на приходи или печалби, загуба на удовлетвореност или невъзможност за използване, разходи за монтиране или други последващи вреди и щети от какъвто и да е вид.

ВАЖНО! При покупка на уред всеки потребител трябва се запознае в цялост както с гаранционната карта, така и с ръководство за употреба на съответния уред за безопасната и правилна употреба на нашите уреди и предоставените от закона права и начина на тяхното упражняване. При необходимост екипът на Instant Pot България е на Ваше разположение, за да отговори на Вашите въпроси.

Права на потребителите

Потребителят има правата съгласно чл. 26 – чл. 36 от Закона за предоставяне на цифрово съдържание и цифрови услуги и за продажба на стоки, както и всички други права, посочени в законодателството за защита на потребителите, включително в Закона за защита на потребителите.

При нормална употреба в домашни условия, Хийт-ОН ООД, ЕИК 200674702, оторизиран дистрибутор на Instant Brands LLC за България, предоставя на потребителите всички права съгласно приложимата 2-годишна законова гаранция, считано от датата на доставка. Съгласно чл. 32, ал. 1 от Закона за предоставяне на цифрово съдържание и цифрови услуги и за продажба на стоки, всяко несъответствие, което се появи до 1 (една) година след доставянето на стоките, се счита, че е съществувало при доставянето им, освен ако не се докаже обратното, или ако тази презумпция е несъвместима с естеството на стоките или с естеството на несъответствието. Покритието на тази гаранция важи само при използване на уреда в България.

Всички права на купувача са посочени в законодателството за защита на потребителите, включително Закона за защита на потребителите и Закона за предоставяне на цифрово съдържание и цифрови услуги и за продажба на стоки, като този документ не променя или не отнема което и да е от гарантираните от закона права.

 

СЕРВИЗ

ВАЖНО! Сервизът на Instant Brands за България обслужва само закупените от Instant Pot Bulgaria уреди, както и от търговските вериги Технополис и Техномаркет, в които се предлагат. За продукти, закупени от други държави или доставчици, не можем да осигурим платено сервизно обслужване.

Всички ремонти се извършват в България, с оригинални части и в предвидените в ЗЗП срокове.

Сервизното обслужване на Instant Brands за България се извършва в наш оторизиран сервиз в гр. София.

Не се сервизират уреди с разтопени основи, следствие от поставяне върху или в близост до котлони.

Стани афилиейт партньор

Имате сайт, блог, видео канал или просто сте активни в социалните мрежи – Използвайте своя онлайн потенциал като станете наш Affiliate партньор.

Instant Pot Bulgaria предлага партньорска Affiliate програма. Програмата е подходяща както за фирми, така и за частни лица.

Как да станете наш Affiliate партньор?

Можете да кандидатствате като попълните контактната форма по-надолу. Попълването на контактната форма не Ви ангажира или обвързва по никакъв начин, и не създава никакви договорни отношения на този етап. Предоставените данни ще бъдат обработени съгласно нашата Политика за поверителност.

Ако Вашата кандидатура е подходяща, наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да обсъдите възможностите и за да Ви предостави повече информация за условията на програмата.

Свържи се с нашия Call център

Ако не сте намерили точния отговор на въпроса, който Ви интересува или искате да Ви предоставим допълнителна информация, ние сме на разположение и готови да Ви съдействаме.

Тел: 0700 31 027  (При обаждане от стационарен телефон – на цената на един градски разговор. При обаждане от мобилен телефон – според тарифния план на оператора.)

Email: [email protected]

Вашата количка

Количества: 0 Артикули: 0
Нямате продукти в количка.
0.00 лв. (вкл. ДДС)
0.00 лв.