До 80% по-малко разходи за електроенергия

Generic selectors
Само точни съвпадения
Търси в заглавието
Търси в съдържанието
Post Type Selectors
Продукти
Рецепти
Статии
Страници

Имате въпрос? Потърсете в секция Полезно или се свържете с нас.

Изберете как можем да Ви съдействаме:

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ
РЕКЛАМАЦИИ и СЕРВИЗ
СТАНИ АФИЛИЕЙТ
CALL ЦЕНТЪР

Отказ от направена поръчка

Ако желаете да откажете поръчка или част от поръчка, преди да сте получили пратката, моля попълнете следната форма:

*Информация за данните на Вашата поръчка можете да намерите в полученото по имейл потвърждение на поръчката.

Връщане на продукт, защото сте променили решението си

Съжаляваме за Вашето решение, но няма да задаваме повече въпроси.

Можете да се възползвате от правото си на отказ от поръчката и да върнете продукта в рамките на 14 календарни дни след получаване на доставката. Можете да изпратите продукта с избрана от Вас куриерска фирма, тъй като в този случай услугата се заплаща от клиента.

За пълно възстановяване на заплатената сума, продуктът следва да бъде върнат неизползван и в първоначално му състояние с ненарушен търговски вид (включително всички етикети и съпътстващи документи). Искане за връщане или замяна на продукт се счита за неоснователно, ако някое от горепосочените условия не е изпълнено.

Ние ще се погрижим да получите обратно платените суми в рамките на 14 дни. Това време е необходимо, за да получим обратно продукта и да се уверим в неговата изправност. Сумата се възстановява по банков път на лична сметка, посочена от Вас.

Ако желаете да върнете закупен от нас продукт, моля попълнете следната форма:

 

Гаранция и сервиз

Въпреки високото качество на предлаганите от нас продукти, понякога те дефектират. В този малко вероятен сценарий нашият екип от професионалисти продължава да е до Вас, за да Ви помогне възможно най-бързо. Ако Вашият продукт се повреди, моля свържете се с нас! Ние сме на Ваше разположение и ще се радваме да съдействаме!

 

Стъпки, срокове и процедури.

 

ВАЖНО! Сервизът на Instant Brands за България обслужва само закупените от Instant Pot Bulgaria уреди, както и от търговските вериги Технополис и Техномаркет, в които се предлагат. За продукти, закупени от други държави или доставчици не можем да се ангажираме с гаранционно или платено извънгаранционно обслужване.

 

Стани афилиейт партньор

Имате сайт, блог, видео канал или просто сте активни в социалните мрежи – Използвайте своя онлайн потенциал като станете наш Affiliate партньор.

Instant Pot Bulgaria предлага партньорска Affiliate програма. Програмата е подходяща както за фирми, така и за частни лица.

Как да станете наш Affiliate партньор?

Можете да кандидатствате като попълните контактната форма по-надолу. Попълването на контактната форма не Ви ангажира или обвързва по никакъв начин, и не създава никакви договорни отношения на този етап. Предоставените данни ще бъдат обработени съгласно нашата Политика за поверителност.

Ако Вашата кандидатура е подходяща, наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да обсъдите възможностите и за да Ви предостави повече информация за условията на програмата.

Свържи се с нашия Call център

Ако не сте намерили точния отговор на въпроса, който Ви интересува или искате да Ви предоставим допълнителна информация, ние сме на разположение и готови да Ви съдействаме.

Тел: 0700 31 027  (При обаждане от стационарен телефон – на цената на един градски разговор. При обаждане от мобилен телефон – според тарифния план на оператора.)

Email: [email protected]

Вашата количка

Количества: 0 Артикули: 0
Нямате продукти в количка.
0.00 лв. (вкл. ДДС)
0.00 лв.