До 80% по-малко разходи за електроенергия

Generic selectors
Само точни съвпадения
Търси в заглавието
Търси в съдържанието
Post Type Selectors
Продукти
Рецепти
Статии
Страници

Кои сме ние?

Ние сме малък, сплотен и позитивен екип с опит, натрупан в различни успешни начинания. За нас винаги водещото са били и ще бъдат хората, а работата е много повече от място.

На пазара има редица доставчици, предлагащи продукти срещу цена и всичко свършва до тук. За нас всичко започва много преди да закупите Вашия Instant Pot и продължава дълго след като той е намерил своето място в дома Ви.

Това е едно пътешествие, в което нашата цел е да утвърдим и в България един световно признат производител с безупречна репутация, дължаща се на високи стандарти за безопасност и коректност, за който е важно клиентът да е доволен на всяка една стъпка.

Инстант Пот | Рецепта за Пилешко роле с бекон и гъби

Проектът InstantPot.Bg

Не всеки ден в дома ни се появява нещо, което може толкова бързо да промени ежедневието ни. След години традиционно готвене и домакинство, един Instant Pot Duo преобърна всичко. Един коледен подарък успя да вдъхнови едно семейство, те - едни приятели, и ето ни тук и сега - ентусиазирани да направим и Вас част от тази страст.

Защото Instant Pot добавя щипка магия и вдъхновение към готвенето у дома.
 

В какво вярваме?

Семейството и безопасността преди всичко

Доставяме уреди, които се използват широко в различни домакинства. Там, където са най-скъпите за всеки един от нас. Напълно разбираме отговорността, която поемаме. Точно поради тази причина не подминаваме с лекота нито един проблем, нито един въпрос или нужда от помощ.

Отлична комуникация

Стараем се да изградим пълноценна връзка между производител и клиент. Ние ще сме до Вас не само по време на покупката, но и в малко вероятния сценарий на дефектирал продукт. За нас хората и спечеленото доверие са наистина важни и винаги ще се стараем да останете доволни от продукта и от отношението, което получавате.

Работа и последователност

Целите, които сме си поставили са високи и вярваме, че зад всичко смислено стои спокойствие, последователност и много труд.

Защото вярваме в това, което правим, а когато работата вдъхновява, граници няма.
 

Какво следва?

Рецепти, рецепти и пак рецепти

Независимо дали искате да приготвите нещо бързо за вечеря или нещо изискано за скъпи гости, дали предпочитате традиционни български ястия или да експериментирате с по-екзотична и различна кухня, ние ще подготвим по нещо за всеки. Стъпка по стъпка, ден след ден, ние ще търсим, проверяваме и представяме разнообразни рецепти за Вашия Instant Pot.

 

Разширяване на продуктовия ни асортимент

Стараем се до българските потребители да достигат разнообразни и атрактивни продукти, така че да имате достъп до всички възможности за здравословно приготвяне на храна и до по-чист въздух у дома. Разбира се, не бихме спрели до тук, а ще се погрижим периодично да обновяваме продуктовата си гама с атрактивни предложения.

Време е да готвим!

Вашата количка

Количества: 0 Артикули: 0
Нямате продукти в количка.
0.00 лв. (вкл. ДДС)
0.00 лв.