Изберете програма SAUTÉ (СОТИРАНЕ) на степен High (Висока) и добавете олиото.
След като мазнината загрее, добавете лука и моркова, и ги сотирайте за около 2 минути.
Добавете ориза и го сотирайте за 2 минути. Ако се налага намалете силата на огъня.
Добавете тиквичките, солта, черния пипер, чесъна и задушете за 5 минути, като разбърквате периодично. Изключете програмата с бутона CANCEL.
Добавете водата (или зеленчуковия бульон), разбъркайте и деглазирайте старателно дъното на съда, ако е необходимо.
Настройте уреда на програма PRESSURE COOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на High Pressure (Високо налягане) за 6 минути.
Когато програмата приключи, оставете налягането да се освобождава естествено за минимум 10 минути, след което освободете бързо (ръчно) останалата пара (QR). Отворете капака.
Направете застройка от яйцето и киселото мляко. Темперирайте я, като добавите черпак от зеленчуковия бульон, преди да я добавите в супата.
Добавете магданоза и копъра, и сервирайте супата топла.
Instantpot.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта, за да Ви улесни в пазаруването и да предостави най-доброто преживяване. Ако продължите да използвате сайта, приемаме, че сте съгласни с това.
Здравейте ! Имаме модел Instant Pot PRO CRISP + AIR FRYER 7.6L . На каква програма препоръчвате да се прави супата ?
Здравейте,
Препоръчваме да използвате програма Pressure Cook (Готвене под налягане), както е посочено и в самата рецепта.