700 гр. свинско месо за готвене нарязано на хапки 4 с.л. олио 1 бр. морков нарязан на кубчета 1 бр. глава лук нарязан на ситно 1 бр. домат 1 бр. резен чушка (10 гр.) 1 бр. зелен фасул консервиран (850 гр.) 1 бр. скилидка чесън нарязана на филийки 1 ч.л. сладък червен пипер лют червен пипер на вкус 2 ч.л. сол 4 бр. стръка магданоз 1 бр. листо девисил пресен 1/2 ч.ч. вода гореща
Изберете програма SAUTÉ (СОТИРАНЕ) .
Във вътрешния съд на Instant Pot добавете и загрейте 3 с.л. олио.
Добавете парчетата месо запечатайте добре от всички страни
Извадете месото в чиния и оставете настрани.
Добавете останалата мазнина във вътрешния съд.
Добавете лука и моркова.
Разбъркайте добре и сотирайте за около 3 минути.
Добавете червения (сладък и лют) пипер, разбъркайте и веднага угасете с 1/2 ч.ч. гореща вода. Натиснете Cancel .
Добавете солта и деглазирайте дъното на вътрешния съд с шпатула.
Върнете месото във вътрешния съд.
Настройте програма PRESSURE COOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на Високо налягане (High) и време за готвене на 12 минути .
Когато програмата приключи, оставете налягането да се освобождава естествено за 10 минути , след което освободете бързо (ръчно) останалата пара (QR).
Добавете домата и чушката.
Добавете чесъна и зеления фасул, заедно с течността от буркана (консервата) и разбъркайте.
Настройте програма PRESSURE COOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на Високо налягане (High) и време за готвене на 2 минути .
Когато програмата приключи, оставете налягането да се освобождава естествено за 5 минути и освободете бързо (ръчно) останалата пара (QR).
Отворете капака и поръсете ястието с нарязаните на дребно свеж магданоз и листенце девисил.
Instantpot.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта, за да Ви улесни в пазаруването и да предостави най-доброто преживяване. Ако продължите да използвате сайта, приемаме, че сте съгласни с това. Ок Политика за поверителност