Generic selectors
Само точни съвпадения
Търси в заглавието
Търси в съдържанието
Post Type Selectors
Продукти
Рецепти
Статии
Страници

 

Инстант Пот | Рецепта за Свинско със зелен фасул
Instant Pot Bulgaria

Свинско със зелен фасул

4.75 от 4 гласове
Подготовка 15 мин
Готвене 20 мин
Общо време 1 ч
Порции: 5
Обучение: Основно ястие
Кухня: Българска

Продукти
  

  • 700 гр. свинско месо за готвене нарязано на хапки
  • 4 с.л. олио
  • 1 бр. морков нарязан на кубчета
  • 1 бр. глава лук нарязан на ситно
  • 1 бр. домат
  • 1 бр. резен чушка (10 гр.)
  • 1 бр. зелен фасул консервиран (850 гр.)
  • 1 бр. скилидка чесън нарязана на филийки
  • 1 ч.л. сладък червен пипер
  • лют червен пипер на вкус
  • 2 ч.л. сол
  • 4 бр. стръка магданоз
  • 1 бр. листо девисил пресен
  • 1/2 ч.ч. вода гореща

Method
 

  1. Изберете програма SAUTÉ (СОТИРАНЕ) .
  2. Във вътрешния съд на Instant Pot добавете и загрейте 3 с.л. олио.
  3. Добавете парчетата месо запечатайте добре от всички страни
  4. Извадете месото в чиния и оставете настрани.
  5. Добавете останалата мазнина във вътрешния съд.
  6. Добавете лука и моркова.
  7. Разбъркайте добре и сотирайте за около 3 минути.
  8. Добавете червения (сладък и лют) пипер, разбъркайте и веднага угасете с 1/2 ч.ч. гореща вода. Натиснете Cancel.
  9. Добавете солта и деглазирайте дъното на вътрешния съд с шпатула.
  10. Върнете месото във вътрешния съд.
  11. Настройте програма PRESSURE COOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на Високо налягане (High) и време за готвене на 12 минути.
  12. Когато програмата приключи, оставете налягането да се освобождава естествено за 10 минути, след което освободете бързо (ръчно) останалата пара (QR).
  13. Добавете домата и чушката.
  14. Добавете чесъна и зеления фасул, заедно с течността от буркана (консервата) и разбъркайте.
  15. Настройте програма PRESSURE COOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на Високо налягане (High) и време за готвене на 2 минути.
  16. Когато програмата приключи, оставете налягането да се освобождава естествено за 5 минути и освободете бързо (ръчно) останалата пара (QR).
  17. Отворете капака и поръсете ястието с нарязаните на дребно свеж магданоз и листенце девисил.

Видео

Tried this recipe?

Let us know how it was!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Recipe Rating




Максималният размер на файла за качване: 10 MB. Можете да качите: снимка. Пуснете файловете тук

Вашата количка

Количества: 0 Артикули: 0
Нямате продукти в количка.
0.00 лв. / 0.00 € (вкл. ДДС)
0.00 лв. / 0.00 €