Generic selectors
Само точни съвпадения
Търси в заглавието
Търси в съдържанието
Post Type Selectors
Продукти
Рецепти
Статии
Страници

 

Инстант Пот | Рецепта за Мариновани свински ребра

Мариновани свински ребра

4.25* от 4 гласа
The Culinary Cartel
ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА 5 мин
ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ 25 мин
ТИП ЯСТИЕ Основно ястие
КУХНЯ Модерна
ПОРЦИИ 4

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
  

  • 130 мл. доматен сос
  • 2 с.л. паста чипотле (или друга с люти чушки)
  • 60 мл. вода
  • 85 мл. мед
  • 70 мл. соев сос лек
  • 2 кг. свински ребра

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
 

  • Изберете програма SAUTÉ (СОТИРАНЕ) на степен High (Висока) и оставете уреда да загрее.
  • Във вътрешния съд смесете доматения сос, пастата чипотле, водата, меда и соевия сос, и ги сотирайте за 1-2 минути. Натиснете Cancel.
  • Добавете ребрата. Поставете капака/подложката за готвене под налягане.
  • Настройте програма PRESSURE COOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на Високо налягане (High) и времето за готвене на 25 минути.
  • Когато програмата приключи, освободете бързо (ръчно) налягането.
  • Извадете ребрата и ги поставете на барбекю или в еър фрайър на програма Grill (Грил) за няколко минути до получване на кафеникав загар.
ТАГОВЕ доматен сос, свински ребра, мед, соев сос

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Оценете рецептата




Максималният размер на файла за качване: 10 MB. Можете да качите: снимка. Пуснете файловете тук

Вашата количка

Количества: 0 Артикули: 0
Нямате продукти в количка.
0.00 лв. (вкл. ДДС)
0.00 лв.