Информация за кампанията Black Friday - вижте ТУК

Generic selectors
Само точни съвпадения
Търси в заглавието
Търси в съдържанието
Post Type Selectors
Продукти
Рецепти
Статии
Страници

 

Инстант Пот | Рецепта за Мариновани свински ребра

Мариновани свински ребра

4.50* от 14 гласа
The Culinary Cartel
ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА 5 мин
ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ 25 мин
ТИП ЯСТИЕ Основно ястие
КУХНЯ Модерна
ПОРЦИИ 4

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
  

  • 130 мл. доматен сос
  • 2 с.л. паста чипотле (или друга с люти чушки)
  • 60 мл. вода
  • 85 мл. мед
  • 70 мл. соев сос лек
  • 2 кг. свински ребра

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
 

  • Изберете програма SAUTÉ (СОТИРАНЕ) на степен High (Висока) и оставете уреда да загрее.
  • Във вътрешния съд смесете доматения сос, пастата чипотле, водата, меда и соевия сос, и ги сотирайте за 1-2 минути. Натиснете Cancel.
  • Добавете ребрата. Поставете капака/подложката за готвене под налягане.
  • Настройте програма PRESSURE COOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на Високо налягане (High) и времето за готвене на 25 минути.
  • Когато програмата приключи, освободете бързо (ръчно) налягането.
  • Извадете ребрата и ги поставете на барбекю или в еър фрайър на програма Grill (Грил) за няколко минути до получване на кафеникав загар.
ТАГОВЕ мед, соев сос, доматен сос, свински ребра

1 отговорa за "Рецепта за Мариновани свински ребра"

  1. 5 звезди
    Изпълних точно рецептата с Instant Pot DUO CRISP ULTIMATE LID без това чипотле, че го нямах и го замених с сос от стриди. Уреда свърши прекрасна работа. Запекох ги но програма Grill 8 минути – препекоха се чудесно. На мен лично ми дойде в повече аромата на домати и следващия път ще заменя доматения сок с вино и кетчуп.

4.50 from 14 votes (13 ratings without comment)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Оценете рецептата




Максималният размер на файла за качване: 10 MB. Можете да качите: снимка. Пуснете файловете тук

Вашата количка

Количества: 0 Артикули: 0
Нямате продукти в количка.
0.00 лв. (вкл. ДДС)
0.00 лв.