Изберете програма SAUTÉ (СОТИРАНЕ) на степен High (Висока) и оставете уреда да загрее.
Във вътрешния съд смесете доматения сос, пастата чипотле, водата, меда и соевия сос, и ги сотирайте за 1-2 минути. Натиснете Cancel.
Добавете ребрата. Поставете капака/подложката за готвене под налягане.
Настройте програма PRESSURE COOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на Високо налягане (High) и времето за готвене на 25 минути.
Когато програмата приключи, освободете бързо (ръчно) налягането.
Извадете ребрата и ги поставете на барбекю или в еър фрайър на програма Grill (Грил) за няколко минути до получване на кафеникав загар.
ТАГОВЕ мед, соев сос, доматен сос, свински ребра
1 отговорa за "Рецепта за Мариновани свински ребра"
Изпълних точно рецептата с Instant Pot DUO CRISP ULTIMATE LID без това чипотле, че го нямах и го замених с сос от стриди. Уреда свърши прекрасна работа. Запекох ги но програма Grill 8 минути – препекоха се чудесно. На мен лично ми дойде в повече аромата на домати и следващия път ще заменя доматения сок с вино и кетчуп.
Instantpot.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта, за да Ви улесни в пазаруването и да предостави най-доброто преживяване. Ако продължите да използвате сайта, приемаме, че сте съгласни с това.
Изпълних точно рецептата с Instant Pot DUO CRISP ULTIMATE LID без това чипотле, че го нямах и го замених с сос от стриди. Уреда свърши прекрасна работа. Запекох ги но програма Grill 8 минути – препекоха се чудесно. На мен лично ми дойде в повече аромата на домати и следващия път ще заменя доматения сок с вино и кетчуп.