Пълнени гъби със спанак
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
- 8-10 бр. големи гъби диаметър около 6-7 см.
- 100 гр. пресен спанак измит и нарязан на ситно
- 125 гр. крема сирене
- 100 гр. кашкавал настърган
- 1 бр. яйце
- сол на вкус
- 1 ч.л. чесън на прах или на вкус
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
- В купа смесете спанака, крема сиренето, кашкавала, яйцето, солта и чесъна на прах. Разбъркайте съставките.
- Изчистете гъбите от пънчетата и ги издълбайте леко и внимателно. Напълнете гъбите с плънката.
- Изберете програма ROAST (ПЕЧЕНЕ), настройте температурата на 180˚С и времето за готвене на 15 минути.
- Поднесете гъбите непосредствено след приготвяне. Добър апетит!
Разбрах за програмата, но не разбрах кой капак да сложа на фраера или на мултикултура?
Здравейте,
Програма Roast (Печене) работи чрез завихряне на горещ въздух и в случай, че приготвяте рецептата в комбиниран мултикукър, следва да използвате запичащия капак (Air Fryer).