Начало » Рецепти » Рецепта за Японски чийзкейк със сладко от малини
Японски чийзкейк със сладко от малини
Claudia Varleta
ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА 10 мин мин
ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ 27 мин мин
Тип уред Мултикукър, Комбиниран мултикукър
на чийзкейка Извадете крема сиренето от хладилник 1 час преди приготвяне на рецептата, за да омекне.
Разтопете белия шоколад на водна баня или в микровълнова фурна. Добавете го към крема сиренето и разбъркайте, докато се смесят.
Разделете белтъците от жълтъците. Разбийте белтъците, докато се получи пяна.
Добавете жълтъците към сместа с белия шоколад и разбийте до гладкост.
Добавете белтъците към сместа и разбийте внимателно.
Намазнете формата и поставете хартия за печене.
Изсипете сместа във формата и я увийте изцяло в алуминиево фолио.
Поставете вътрешния съд в уреда и добавете 2 ч.ч. вода.
Поставете мултифункционалната решетка и сложете формата върху нея.
Настройте програма PRESSURE COOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на Високо налягане (High) и времето за готвене на 17 минути .
Когато програмата приключи, оставете налягането да се освободи естествено .
След като налягането се освободи напълно, извадете формата и оставете чийзкейка да се охлади.
Поставете в хладилник за 2 часа преди сервиране.
на малиновия топинг Изберете програма SAUTÉ (СОТИРАНЕ) на степен High (Висока) и времето за готвене на 10 минути . Оставете уреда да загрее.
Добавете малините, портокаловия сок и захарта.
Гответе до получаване на сос с консистенция на конфитюр.
Сервирайте чийзкейка като го полеете с топинга от малини.
ТАГОВЕ захар, малини, бял шоколад, портокалова кора, портокалов сок, яйца, крема сирене
Instantpot.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта, за да Ви улесни в пазаруването и да предостави най-доброто преживяване. Ако продължите да използвате сайта, приемаме, че сте съгласни с това. Ок Политика за поверителност