Свински медальон
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
- 800 гр. свинско филe
- 1 ч.ч. бира
- 1 бр. глава лук нарязана на лентички
- 1 бр. морков нарязан на лентички
- 4 с.л. горчица
- 2 с.л. зехтин
- 1 с.л. мед
- 2 ч.л. сол
- 1/2 ч.л. смлян пипер
- 1 ч.ч. гореща вода
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
- Поставете вътрешния съд в Instant Pot. Добавете всички съставки и разбъркайте.
- Затворете капака за готвене под налягане и настройте програма PRESSURE COOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на Високо налягане (High) и времето за готвене на 30 минути.
- Когато програмата приключи, оставете налягането да се освободи естествено за 5-10 минути, след което освободете бързо (ръчно) останалото налягане.
- Сервирайте ястието, докато е топло.
Супер ми се получиха, и е супер лесна за приготвяне.
Рецептата е супер, месото се сготви идеално. Единствена забележка, че 4 с.л. горчица са прекалено много и соса леко нагарча.