Салата с пилешко и сос барбекю
ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА 5 мин мин
ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ 8 мин мин
ТИП ЯСТИЕ Предястие, Гарнитура, Салата, Компонент
Тип уред Еър Фрайър/Фурна
Овкусете пилешкото месо със сос барбекю и поръсете със сол и черен пипер.
Изберете програма AIR FRY (ПЪРЖЕНЕ С ГОРЕЩ ВЪЗДУХ) , настройте температурата на 190˚С и времето за готвене на 8 минути , след което натиснете Start .
Когато уредът сигнализира с Add food , поставете месото в кошницата.
Когато уредът сигнализира с Turn food , обърнете месото.
Мариновайте червения лук, като изстискате върху него сока от половин лайм и го поръсите с щипка сол.
Когато пилешкото месо е готово, го оставете да “почине“ за около 5 минути .
подреждане на салатата В купа поставете зелената салата, чери доматите, черния боб и чедъра.
Нарежете пилешкото месо на парчета и ги поставете върху останалите продукти. Най-отгоре добавете овкусения лук.
ТАГОВЕ сирене, черен боб, лайм, пилешки гърди, зелена салата, червен лук
Instantpot.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта, за да Ви улесни в пазаруването и да предостави най-доброто преживяване. Ако продължите да използвате сайта, приемаме, че сте съгласни с това. Ок Политика за поверителност