Паниран кашкавал, увит в точени кори
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
- 400 гр. кашкавал
- 3 бр. кори за баница разделени наполовина
- 1 бр. яйце голямо, разбито
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
- Нарежете кашкавала на правоъгълни парчета около 6 х 10 см. с дебелина около 1.5 см.
- Увийте всяко парче кашкавал в кора за баница.
- Изберете програма AIR FRY (ПЪРЖЕНЕ С ГОРЕЩ ВЪЗДУХ), настройте температурата на 205˚С и времето за готвене на 5 минути.
- Потопете всяко увито парче в разбитото яйце и го поставете в кошницата (уредът трябва да е загрял предварително, за да бъде избегнато разкъсване на корите).
- Печете до получаване на кафеникав загар.
Много сполучлива рецепта! При мен станаха 8 парчета от това количество кашкавал. Рецептата влиза в списъка- бърза вечеря 🙂