Поставете всички сухи съставки във вътрешния съд на Instant Pot.
Добавете червеното вино и разбъркайте.
Поставете капака за готвене под налягане. Настройте програма PRESSURE COOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на Високо налягане (High) и време 1 минута.
Когато времето изтече изключете програма Keep Warm с CANCEL (ОТКАЗ). Изключете уреда от контакта.
Освободете бързо налягането, като използвате метода с няколко кратки изпускания.
Сервирайте топло.
Бележки
Съвет за безопасност: Бъдете внимателни, докато освобождавате налягането, тъй като парата ще съдържа изпарен алкохол. Уверете се, че наблизо няма източник на горене.Алтернативен метод: Можете да приготвите греяно вино и като използвате функцията SLOW COOK (БАВНО ГОТВЕНЕ) за 2 часа.
Instantpot.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта, за да Ви улесни в пазаруването и да предостави най-доброто преживяване. Ако продължите да използвате сайта, приемаме, че сте съгласни с това.
Страхотно се получи!