До 80% по-малко разходи за електроенергия

Generic selectors
Само точни съвпадения
Търси в заглавието
Търси в съдържанието
Post Type Selectors
Продукти
Рецепти
Статии
Страници

Защо да изберете Instant Pot херметичен мултикукър пред алтернативи?

Какви са предимствата и защо да изберете Instant Pot херметичен мултикукър?

Щом четете тази статия, вероятно се опитвате да се ориентирате в лабиринта, наречен “избор на мултикукър”. В следващите редове ще се опитаме да Ви уверим, че сте на правилното място и Instant Pot има място във Вашия дом.

Защо да изберете Instant Pot херметичен мултикукър? Най-важното за всеки потребител е да може да направи информиран избор. Ето защо нашият първи съвет винаги е – Бъдете активни и проучвайте като използвате различни източници на информация.

Тук ще се опитаме не само да Ви запознаем с предимствата на уредите Instant Pot, но също така да насочим вниманието Ви към аспектите, на които е важно да се обръща внимание при избор на мултикукър под налягане.

Потърсете информация и на пазарите, на които мултикукърите присъстват вече дълги години: top rated pressure cookers 2020, most popular electric pressure cooker, Best Sellers in Electric Pressure Cookers, Which brand of electric pressure cooker is the best

 

Какви са предимствата на уредите INSTANT POT?

Instant Pot е най-продаваният производител на херметични мултикукъри в САЩ и е единственият достигал продажби от над 200 000 броя уреди от един модел в рамките на един ден. С оценка от потребителите 4.7 от 5 звезди, базирана на над 110000 ревюта, не случайно Instant Pot e нарицателно име за всички подобни уреди в САЩ.


Безкомпромисна безопасност

Безопасността на уреда, особено когато става дума за уред под налягане, е от първостепенна важност. Ето защо винаги обръщайте особено внимание на този аспект и избирайте уреди с приложени високи стандарти за безопасност и необходимите сертификати.

Уредите Instant Pot® са проектирани с минимум 10 механизма за безопасност, включително и патентованата технология на сензора за налягане. Научете повече за системите за безопасност.


Надеждност и високо качество

Качественият уред се познава по детайлите и използваните материали. Един продукт може да изглежда луксозен и скъп на външен вид, но в производтвото му да са вложени материали с по-ниско или съмнително качество. Когато говорим за уреди, които работят под налягане и при високи температури, компромис с качеството на използваните материали, включително и при допълнителни аксесоари, може да се окаже дори опасен за здравето.

Уредите Instant Pot® се отличават със своето качеството на изпълнение – масивни и надеждни корпус и капак; високо ниво на изолация и съответно малко загуба на топлина; аксесоари, изработени от неръждаема стомана AISI 304 без химическо покритие и най-висок клас силикон, без BPA, подходящ за употреба в хранително-вкусовата промишленост и устойчив на високи температури.


Неръждаем вътрешен съд

Стандартният вътeршен съд, с който е окомплектован уредът, е една от разликите, които ще забележите при различните производители. Различните вътрешни съдове имат различни предимства и недостатъци, изискват различен тип поддръжка и имат различна цена.

Уредите Instant Pot® включват в комплекта си вътрешен съд, изработен от висококачествена неръждаема стомана, с дебело 3-слойно дъно.


Всички предлагани уреди в България са херметични

Мултикукърите могат да бъдат херметични и нехерметични. При избора между херметичен и нехерметичен мултикукър следва да се вземат предвид разликите в процеса и времето за приготвяне на храната, тегло на уреда, използвани материали и др.


Всяка функция замества реален различен метод или уред за готвене

При избора на мултикукър тип „Много в 1“, трябва да се вземе предвид и броят функции, които съответният уред предлага. За коректна съпоставка между отделните производители и модели следва правилно да се разграничат брой функции и брой програми.

Цифрите в наименованието на мултикукърите Instant Pot® 7-в-1, 10-в-1, 11-в-1 отговарят на броя функции на съответния модел уред, като всяка от тях замества реален различен метод или отделен уред за готвене. За разликата между функции и предварително зададени програми (интелигентни програми) можете да научите тук.


Богат асортимент от аксесоари

Обикновено необходимостта от допълнителни аксесоари се появява на следващ етап, след покупката и опознаването на уреда. Възможно е, обаче, за конкретна марка или модел да не се предлагат оригинални допълнителни аксесоари. Ето защо е полезно да проучите предварително и този аспект за съответните производители и модели – като цена, достъпност и разнообразност на асортимента.

Разбира се, можете да закупите и неоригинални допълнителни аксесоари, които са съвместими като размер с Вашия уред, като при избора си тук трябва да обърнете внимание на качеството на използваните материали и на това дали съответните продукти са подходящи за употреба под налягане и при съответните температури.

Instant Pot Bulgaria постоянно се стреми да увеличава асортимента от предлагани аксесоари на български пазар. Всички оригинални аксесоари Instant Pot са съобразени с предлаганите уреди по отношение на размери и функционалност, като са изработени от висококачествени материали, подходящи за употреба в хранително вкусовата промишленост, при готвене под налягане и високи температури.

 

Защо да изберете да закупите Вашия уред от Instant Pot Bulgaria?


Съпорт център

Добрият партньор се познава по комуникацията. Ние сме тук, за да съдействаме с информация или при нужда от помощ и ще сме до Вас не само по време на покупката, но и в малко вероятния сценарий на дефектирал уред. За нас хората и спечеленото доверие са наистина важни и винаги ще се стараем да останете доволни от продукта и от отношението, което получавате.


Поддържане на всички необходими резервни части

Загуба или счупване на дори на вид малка или незначителна част може да превърне Вашия уред в неизползваема вещ за дълго време. Бързият и лесен достъп до резервни части е от изключителна важност, особено когато става дума за уред, който използвате ежедневно.

В Instant Pot Bulgaria поддържаме налични всички необходими резервни части на предлаганите от нас уреди.


Централизиран сервиз

Сервизното обслужване се извършва директно в наш оторизиран сервиз в България, с оригинални части и без подизпълнители. При необходимост, осъществяваме директна връзка с производител. Така гарантираме високо качество, добра комуникация, бързо и безопасно сервизиране на уредите.


Гаранционно обслужване в България

Уредите, закупени от Instant Pot Bulgaria, се обслужват гаранционно в наш оторизиран сирвиз в София, България.


Гаранция от 2 години

Уредите, закупени от Instant Pot Bulgaria, са с гаранция от 2 години.


Общност и рецепти

Като нови собственици на Instant Pot сигурно имате въпроси… особено ако досега не сте използвали мултикукър. Ние от Instant Pot Bulgaria ще се постараем да Ви помогнем да опознаете новия си уред и да направим първите стъпки в този нов кулинарен свят по-лесни и приятни.

Създадохме изключително активна фейсбук група, където можете да задавате въпроси и да намирате различни рецепти. Създадохме и специална секция с рецепти на нашия сайт, както и YouTube канал с видео рецепти, които постоянно допълваме и обогатяваме. В допълнение на нашия сайт можете да намерите много полезна информация и отговори на Често задавани въпроси.

 

Въпросът не е “Защо да изберете Instant Pot?”, а кой Instant Pot ツ


Щом четете тази статия, може би ще Ви е интересно да видите още:

Към статия > Съвети за готвене с Instant Pot

Към статия > 25 често срещани грешки при готвене с Instant Pot

Към статия > Мултифункционални уреди, мултикукъри и какво означава уред “Много в 1”?


Статиите и снимките, публикувани на този сайт, са обект на авторско право. Копирането и разпространяването им с търговска цел, без изрично писмено съгласие на InstantPot.bg, е забранено.

Вашата количка

Количества: 0 Артикули: 0
Нямате продукти в количка.
0.00 лв. (вкл. ДДС)
0.00 лв.