Поставете вътрешния съд в Instant Pot. Добавете всички съставки и разбъркайте.
Затворете капака за готвене под налягане и настройте програма PRESSURECOOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на Високо налягане (High) и времето за готвене на 30 минути.
Когато програмата приключи, оставете налягането да се освободи естествено за 5-10 минути, след което освободете бързо (ръчно) останалото налягане.
Instantpot.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта, за да Ви улесни в пазаруването и да предостави най-доброто преживяване. Ако продължите да използвате сайта, приемаме, че сте съгласни с това.
Вкусна и лесна рецвпта. Водата наистина е много.
Течността е много, може да сложите 1/2 чаша вода, вместо цяла. Всичко друго е супер.
Течността е прекалено много и става като гулаш.
Супер ми се получиха, и е супер лесна за приготвяне.
Рецептата е супер, месото се сготви идеално. Единствена забележка, че 4 с.л. горчица са прекалено много и соса леко нагарча.