- Изберете  програма SAUTE (СОТИРАНЕ). 
- Във вътрешния съд добавете и загрейте зехтина. 
- Овкусете месото със солта, черния пипер и червения пипер. 
- Поставете месото на дъното на вътрешния съд и го оставете да се запечата до получаване на златист цвят (ако месото полепне по дъното, го оставете да престои малко по-дълго, докато се отлепи само от повърхността). 
- Запечатайте месото от всички страни. 
- С помощта на готварски щипки извадете месото и го оставете настрани. 
- Във вътрешния съд добавете пресния чесън и лука, и сотирайте, докато станат прозрачни на цвят. 
- Прибавете доматите, останалите подправки (без кориандъра), сока от лайм и сока от портокал. Разбъркайте всички съставки. 
- Натиснете бутон Cancel, за да прекратите програмата. 
- Поставете телешкото обратно във вътрешния съд и добавете бульона. Уверете се, че течността в съда покрива телешкото поне до половина. 
- Поставете капака за готвене под налягане. 
- Настройте програма PRESSURE COOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на Високо налягане (High) и време за готвене 35 минути. 
- Когато програмата приключи, освободете налягането бързо (ръчно). 
- Внимателно извадете месото и  с помощта на прибори го накъсайте на малки парченца. 
- Оставете месото да се охлади. 
- Изплакнете и подсушете вътрешния съд, след което го поставете отново в уреда. 
- В голяма купа смесете вече накъсаното телешкото, сиренето и кориандъра. 
- Поставете плънката от едната страна на тортилата и я навийте във формата на тънко руло. 
- Поставете кошницата Air Fryer във вътрешния съд. 
- Подредете такитосите в кошницата, като я разделите на две нива чрез приставката за грил/дехидартиране. 
- Изберете програмата GRILL/BROIL (ГРИЛ) и настройте време за готвене 5 минути. 
- Използвайте готварски щипки, за да извадите готовите такитоси.  
- Гарнирайте с любимия си сос.