Овесена каша с плодово пюре
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
- 1/3 ч.ч. овес
- 2/3 ч.ч. адаптирано мляко или вода
- 1 бр. ябълка круша или манго, нарязана
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
- В буркан за сладко добавете овеса и 2/3 чаша вода
- В отделен буркан или купа добавете нарязания плод по Ваш избор с 1/3 чаша вода
- Във вътрешния съд поставете решетката за готвене на пара и добавете 1 ч.ч. вода. Подредете бурканчетата върху нея.
- Настройте програма PRESSURE COOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на Високо налягане (High) и времето за готвене на 3 минути.
- Когато програмата приключи, оставете налягането да се освободи естествено изцяло.
- Пюрирайте плодовете и овесената каша до получаване на гладка текстура.
Спазих всичко точно по описанието и се получи.Правя я вече няколко пъти.