Generic selectors
Само точни съвпадения
Търси в заглавието
Търси в съдържанието
Post Type Selectors
Продукти
Рецепти
Статии
Страници

 

Инстант Пот I Рецепта за Карфиол с моцарела и чедър

Карфиол с моцарела и чедър

Все още няма оценка
ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА 10 мин
ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ 11 мин
ТИП ЯСТИЕ Основно ястие, Предястие
КУХНЯ Модерна
ПОРЦИИ 4

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
  

  • 400-500 гр. карфиол накъсан на розички с малък към среден размер
  • 100 гр. моцарела настъргана на едро
  • 100 гр. чедър настърган на едро
  • 1 ч.л. червен пипер
  • 1/2 ч.л. куркума
  • 2-3 с.л. мазнина
  • Сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
 

  • Измийте карфиола и го накъсайте на розички, без да го бланширате.
  • Смесете го с мазнината, солта, червения пипер и куркумата. Пресипете сместа в подходящ съд за печене (или директно върху хартия за печене).
  • Изберете програма ROAST (ПЕЧЕНЕ), настройте температурата на 200˚С и времето за готвене на 7 минути.
  • Когато уредът сигнализира с Add food, поставете съда в кошницата.
  • Когато програмата приключи, поръсете с моцарелата и чедъра, и разбъркайте. По желание може да добавите и синьо сирене.
  • За да запечете кашкавала, отново изберете програма ROAST (ПЕЧЕНЕ), настройте температурата на 180˚С и времето за готвене на 4 минути.
ТАГОВЕ карфиол, моцарела, чедър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Оценете рецептата




Максималният размер на файла за качване: 10 MB. Можете да качите: снимка. Пуснете файловете тук

Вашата количка

Количества: 0 Артикули: 0
Нямате продукти в количка.
0.00 лв. (вкл. ДДС)
0.00 лв.