Бадемово хлебче
Оборудване
- Форма за печене с подходящ размер
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
- 2 бр. яйце
- 30 мл. краве масло разтопено
- 40 гр. крема сирене
- 50 гр. бадемово брашно
- 1 ч.л. бакпулвер
- подправки по желание и на вкус
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
- В купа смесете всички съставки и ги разбъркайте до получаване на гладка текстура.
- Намазнете дъното на допълнителния съд и поставете сместа в него.
- Изберете програма BAKE (ПЕЧЕНЕ), настройте температурата на 180˚С и времето за готвене на 12 минути.
- Когато уредът сигнализира с Add food, поставете съда в него.
- Когато уредът сигнализира с Turn food, обърнете хлебчето, за да се запече и от долната страна.
- Когато програмата приключи, оставете хлебчето да изстине за кратко и го изяжте с удоволствие.