Накиснете крутоните в бульона и ги оставете настрани.
Изберете програма SAUTÉ (СОТИРАНЕ) на степен High (Висока), настройте времето за готвене на 8 минути и оставете уреда да загрее.*
Добавете малко количество зехтин във вътрешния съд.
Добавете морковите, целината и лука, и гответе, докато омекнат.
Добавете ябълката.
Когато всички съставки омекнат, добавете чесъна и маслото, и гответе до получаване на златист загар.
Изсипете сместа в купа и овкусете със сол и черен пипер на вкус.
Добавете крутоните (отцедени от бульона), яйцата, подправките и каймата. Размесете, докато съставките се смесят напълно.
Поставете хартия за печене върху кухненския плот и подредете слайсовете бекон, така че да образуват голям правоъгълник с размер около 28 см.
Нарежете наполовина няколко допълнителни парчета бекон и ги поставете от долната страна, за да направите правоъгълника по-голям.
Накрая добавете напречно 4 слайса бекон от двете страни, за да можете да обгърнете плънката.
Добавете плънката по средата на правоъгълника от бекон, оформяйки го стегнато под формата на руло.
Сгънете страничните ивици бекон над краищата на плънката, след което използвайте хартията, за да навиете бекона изцяло около плънката.
Изберете програма AIR FRY (ПЪРЖЕНЕ С ГОРЕЩ ВЪЗДУХ), настройте температурата на 165˚С и времето за готвене на 40 минути, след което натиснете Start.**
Когато уредът сигнализира с Add food, поставете рулото по диагонал в кошницата.
Гответе, докато беконът стане хрупкав и със златиста коричка.
Сервирайте с гарнитура по избор.