Начало » Рецепти » Рецепта за Пилешки бутчета със сладко от кайсии и ананас
Пилешки бутчета със сладко от кайсии и ананас
101 Things To Do In An Instant Pot CB
ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА 10 мин мин
ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ 31 мин мин
ТИП ЯСТИЕ Основно ястие
КУХНЯ Средиземноморска
Тип уред Мултикукър, Комбиниран мултикукър
Изберете програмата SAUTÉ (СОТИРАНЕ) на степен High (Висока) и оставете уреда да загрее.
Добавете зехтина и 3 бр. от пилешките бутчета, и ги запечатайте за около 3 минути от всяка страна.
Гответе ги до получаване на златиста коричка и повторете същите стъпки с останалите бутчета.
В купа смесете сладкото, соевия сос и пилешките бутчетата, и ги разбъркайте.
Почистете вътрешния съд и го върнете обратно в уреда.
Добавете водата, поставете решетката за готвене на пара и върху нея подредете пилешките бутчета.
Настройте програма PRESSURE COOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на Високо налягане (High) и време за готвене на 20 минути .
Когато програмата приключи, оставете налягането да се освобождава естествено за 10 минути , след което освободете бързо (ръчно) останалото налягане.
Извадете пилешките бутчета, заедно с решетката.
Изберете програмата SAUTÉ (СОТИРАНЕ) степен High (Висока) и оставете течността да заври и да се сгъсти за около 5 минути , като разбърквате често.
Сервирайте пилешките бутчета, като ги полеете със соса.
ТАГОВЕ пилешки бутчета, соев сос, сладко от кайсии и ананас
Instantpot.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта, за да Ви улесни в пазаруването и да предостави най-доброто преживяване. Ако продължите да използвате сайта, приемаме, че сте съгласни с това. Ок Политика за поверителност
Всичките неща от купата с бутчета се слагат в уреда