Информация за кампанията Black Friday - вижте ТУК

Generic selectors
Само точни съвпадения
Търси в заглавието
Търси в съдържанието
Post Type Selectors
Продукти
Рецепти
Статии
Страници

 

Инстант Пот | Рецепта за Овесени ядки с фъстъчено масло и шоколад

Овесени ядки с фъстъчено масло и шоколад

4.75* от 4 гласа
Laura Wilkinson
ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА 5 мин
ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ 4 мин
ТИП ЯСТИЕ Закуска, Десерт
КУХНЯ Модерна
ПОРЦИИ 2

Оборудване

  • Допълнителен съд с подходящ размер

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
  

  • 50 гр. овесени ядки
  • 220 мл. бадемово мляко
  • 80 мл. вода
  • 1 ч.л. зехтин
  • 2 1/2 с.л. какао на прах по желание
  • 2 с.л. с.л кленов сироп
  • 2 с.л. фъстъчено масло
  • черен шоколад

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
 

  • Намазнете допълнителния съд.
  • Добавете млякото, водата, овесените ядки, какаото и кленовия сироп в съда и ги разбъркайте добре.
  • Добавете 250 мл. вода във вътрешния съд и поставете решетката за готвене на пара.
  • Поставете съда върху решетката.
  • Поставете херметичния капак и настройте програма PRESSURE COOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на Високо налягане (High) и времето за готвене на 4 минути.
  • Когато програмата приключи, оставете налягането да се освободи естествено за 10 минути, след което освободете бързо (ръчно) останалото налягане.
  • Разбъркайте добре преди сервиране и отгоре добавете фъстъченото масло и черния шоколад.
ТАГОВЕ овесени ядки, какао, кленов сироп, бадемово мляко, фъстъчено масло, черен шоколад

2 отговорa за "Рецепта за Овесени ядки с фъстъчено масло и шоколад"

  1. 5 звезди
    Поредната хубава рецепта!
    Много нестандартен и вкусен десерт!
    Препоръчвам да се охлади хубаво в хладилник преди консумация.

4.75 from 4 votes (2 ratings without comment)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Оценете рецептата




Максималният размер на файла за качване: 10 MB. Можете да качите: снимка. Пуснете файловете тук

Вашата количка

Количества: 0 Артикули: 0
Нямате продукти в количка.
0.00 лв. (вкл. ДДС)
0.00 лв.