Домати с хрупкав пармезан
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
- 3 бр. домати големи
- 1/2 ч.ч. галета
- 1/2 ч.ч. сирене пармезан настъргано
- 1 бр. скилидка чесън смлян
- 1 с.л. зехтин
- 1/2 с.л. риган сушен
- 1/2 с.л. босилек сушен
- 1 с.л. сол
- балсамико
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
- Нарежете доматите на слайсове.
- В купа разбъркайте галетата, пармезана, чесъна, зехтина, ригана, босилека и солта.
- Изберете програма ROAST (ПЕЧЕНЕ), настройте температурата на 165˚С и времето за готвене на 10 минути, и оставете уреда да загрее.
- Подгответе доматите, като върху всеки слайс добавите от сместа с пармезан.
- Когато уредът сигнализира с Add food, внимателно поставете доматите в кошницата.
- Когато програмата приключи, извадете доматите с хрупкав пармезан от кошницата и ги сервирайте с глазура от балсамов оцет.
Рецептата е прекрасна! Благодаря ви за идеята!