Generic selectors
Само точни съвпадения
Търси в заглавието
Търси в съдържанието
Post Type Selectors
Продукти
Рецепти
Статии
Страници

Твърдо сварени яйца (по метода 5-5-5)

Все още няма оценка
ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА 1 мин
ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ 5 мин
ОБЩО ВРЕМЕ 15 мин
ТИП ЯСТИЕ Закуска, Пикник, Компонент
КУХНЯ Класическа, ВЕЛИКДЕНСКА
ПОРЦИИ 12
Тип уред Мултикукър, Комбиниран мултикукър

Оборудване

  • Купа с вода с лед

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
  

  • 1-12 бр. яйца на стайна температура

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
 

  • Поставете решетката за готвене на пара във вътрешния съд, след което внимателно подредете отгоре яйцата (на стайна температура).
  • Налейте 1 ч.ч. вода (стайна температура) във вътрешния съд.
  • Поставете капака за готвене под налягане.
  • Настройте програма PRESSURE COOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на Високо налягане (High) и времето за готвене на 5 минути.
  • Когато програмата приключи, оставете налягането да се освободи естествено за 5 минути, след което освободете бързо останалата пара.
  • Извадете яйцата внимателно с удобна шипка или лъжица и ги поставете в купа с ледена вода (вода с лед) за 5 минути.
  • Подсушете яйцата с кухненска хартия.
ТАГОВЕ яйца

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Оценете рецептата




Максималният размер на файла за качване: 10 MB. Можете да качите: снимка. Пуснете файловете тук

Вашата количка

Количества: 0 Артикули: 0
Нямате продукти в количка.
0.00 лв. (вкл. ДДС)
0.00 лв.