Подсушете пилешките гърди с кухненска хартия и ги поръсете от всички страни със сол и черен пипер.
Изберете програма SAUTÉ (СОТИРАНЕ) на степен High (Висока) и оставете уреда да загрее.
Добавете зехтина и го оставете да загрее за около 2 минути.
С помощта на щипки, добавете пилешкото месо и го сотирайте по 2 минути от двете страни, докато стане леко кафяво на цвят. Извадете го и го оставете настрани.
Добавете чесъна, лука и гъбите, и ги сотирайте за 4 минути, докато лукът започне да омеква, а гъбите да се свиват и да отделят течността си.
Добавете италианската подправка, бялото вино и сушените домати, и разбъркайте добре, докато съставките се смесят напълно.
С помощта на дървена лъжица деглазирайте дъното на вътрешния съд, така че да няма залепнали частици по него.
Когато виното започне да се изпарява, добавете месото на един ред, след което изключете програмата.
Поставете капака за готвене под налягане и настройте програма PRESSURE COOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на Високо налягане (High) и времето за готвене на 5 минути.
Когато програмата приключи, оставете налягането да се освободи естествено за 5 минути, след което освободете бързо (ръчно) останалото налягане.
Извадете пилешкото месо и го поставете в чиния.
Изберете отново програма SAUTÉ (СОТИРАНЕ) и добавете спанака и босилека. Разбъркайте и сотирайте за около 1 минута.
Добавете двата вида сирене и гответе за още 1 минута.
В малка купа смесете царевичното брашно и водата, и разбъркайте.
Добавете сместта към ястието и разбърквайте в продължение на още 1 минута, докато сосът се сгъсти.
Сервирайте пилешкото месо, като го гарнирате със зеленчуците и полеете със соса.
Чудесно се получи!
Като аз нямах бейби спанак под ръка и просто увеличих малко количеството на бялото вино.