Информация за кампанията Black Friday - вижте ТУК

Generic selectors
Само точни съвпадения
Търси в заглавието
Търси в съдържанието
Post Type Selectors
Продукти
Рецепти
Статии
Страници

 

Инстант Пот | Рецепта за Киноа пилаф

Киноа пилаф

5* от 3 гласа
Jenny Tschiesche
ТИП ЯСТИЕ Предястие, Основно ястие, Гарнитура
КУХНЯ Модерна

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
  

  • 1 с.л. олио
  • 1 бр. глава лук нарязан
  • 2 бр. скилидки чесън смлени
  • 2 бр. кубчета замразен спанак
  • 1 бр. червена чушка средна, нарязана на кубчета (около 1 чаша)
  • 1 бр. жълта чушка средна, нарязана на кубчета (около 1 чаша)
  • 170 гр. киноа изплакната и отцедена
  • 1 ч.л. сол
  • 230 мл. вода

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
 

  • Изберете програма Sauté (СОТИРАНЕ).
  • Във вътрешния съд на Instant Pot добавете олиото, лука и чесъна, и задушете докато лукът стане прозрачен.
  • Добавете зеленчуците и разбъркайте.
  • Добавете киноата, солта и водата и разбъркайте.
  • Поставете капака за готвене под налягане.
  • Настройте програма PRESSURE COOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на High Pressure (Високо налягане) и време 2 минути.
  • Когато времето изтече, оставете налягането да се освободи естествено (NR).
ТАГОВЕ червена чушка, киноа, жълта чушка, замразен спанак

2 отговорa за "Рецепта за Киноа пилаф"

  1. 5 звезди
    Много вкусно! Може би бих оставила една минута повече под налягане и с малко повече вода, още 20-30 мл. Другият път ще опитам, но и така много ми хареса.

  2. 5 звезди
    Става наистина вкусно.
    Отново ще го с готвим,защото се хареса на цялото семейство.

5 from 3 votes (1 rating without comment)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Оценете рецептата




Максималният размер на файла за качване: 10 MB. Можете да качите: снимка. Пуснете файловете тук

Вашата количка

Количества: 0 Артикули: 0
Нямате продукти в количка.
0.00 лв. (вкл. ДДС)
0.00 лв.