Пилешки дробчета
Оборудване
- Форма за печене с подходящ размер
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
- 600 гр. пилешки дробчета измити и нарязани на парчета
- 1 бр. връзка пресен лук или 1 бр. глава стар лук, нарязан
- 20 гр. краве масло
- 20 гр. кашкавал настърган
- сол и черен пипер на вкус
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
- Поставете пилешките дробчета в съд с подходящ размер.
- Подправете ги със сол и черен пипер на вкус.
- Отгоре поставете тънки резени масло.
- Изберете програма ROAST (ПЕЧЕНЕ), настройте температурата на 180˚С и времето за готвене на 30 минути, след което натиснете Start.
- Когато уредът сигнализира с Add food, поставете съда в кошницата.
- Периодично разбърквайте дробчетата.
- Когато таймерът показва, че остават 10 минути, добавете лука.
- В последните 3 минути добавете кашаквала.
- Печете до готовност и сервирайте ястието топло.