Почистете всички продукти и ги поставете във вътрешния съд.
Покрийте съставките с вода, докато се потопят изцяло, но без да превишавате максималната линия за пъленене на съда
Настройте програма PRESSURE COOK (ГОТВЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ) на Високо налягане (High) и времето за готвене на 2 часа. Можете да .увеличите времето на 4 часа за получаване на по-желатинов бульон (подобен на костен).
Когато програмата приключи, оставете налягането да се освободи естествено.
Прецедете бульона и отстранете твърдите съставки.
По желание, за по-концентрирана течност редуцирайте бульона на програма SAUTÉ (СОТИРАНЕ) за няколко минути.
Съхранявайте бульона в херемтически затворен съд в хладилник за 3-4 дни или във фризер – до 3 месеца.
Instantpot.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта, за да Ви улесни в пазаруването и да предостави най-доброто преживяване. Ако продължите да използвате сайта, приемаме, че сте съгласни с това.