fbpx

Политика за връщане

Вашата удовлетвореност е наш основен приоритет!

Връщане на продукт, защото се променили решението си

Съжаляваме за Вашето решение, но няма да задаваме повече въпроси.

Можете да се възползвате от правото си на отказ от поръчката и да върнете продукта в рамките на 14 календарни дни след получаване на доставката. Можете да изпратите продукта с избрана от Вас куриерска фирма, тъй като в този случай услугата се заплаща от клиента.

Продуктът следва да бъде върнат неизползван и в първоначално му състояние с ненарушен търговски вид (включително всички етикети и съпътстващи документи), заедно с доказателство за покупката (фискален бон и фактура). Искане за връщане или замяна на продукт се счита за неоснователно, ако някое от горепосочените условия не е изпълнено.

Ние ще се погрижим да получите обратно платените суми в рамките на 14 дни. Това време е необходимо, за да получим обратно продукта и да се уверим в неговата изправност. Обезщетенията се изплащат по банков път на лична сметка, посочена от Вас.

Връщане на продукт поради дефект

Ако Вашият продукт се повреди, моля свържете се с нас! Разбираме разочарованието Ви и ще направим всичко възможно да разрешим проблема максимално бързо.

За да върнете продукт поради дефект, е необходимо да ни изпратите имейл на support@InstantPot.bg, който да съдържа следната информация:

1. Описание на проблема, включително снимки или видео на дефекта (ако е възможно)
2. Доказателство за покупката (фискален бон или фактура)
3. Лични данни – Вашето име, адрес, имейл адрес и телефонен номер

Ние сме тук, за да помогнем и ще сме до Вас не само по време на покупката, но и в малко вероятния сценарий на дефектирал продукт. За нас хората и спечеленото доверие са наистина важни и винаги ще се стараем да останете доволни от продукта и от отношението, което получавате.