Изберете страница

Покупка на уред на изплащане (лизинг)

 

Instant Pot Bulgaria предлага възможност за покупка на уреди на изплащане (на лизинг / на кредит) съвместно с TBI Bank (Ти Би Ай Банк).
Услугата е достъпна за финансиране на покупки на стойност над 100 лв., с период на изплащане от  3 до 48 месеца, на равни месечни вноски.

Кой може да кандидатства за кредит?

 

Физически лица, пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи в България чуждестранни граждани с постоянна работа и регулярни доходи над минимално облагаемия такъв за страната. *Можете да кандидатствате като физическо лице и да получите фактура като юридическо лице.
Какво е оскъпяването при покупка на кредит?
Оскъпяването при покупка на уред на кредит е от 1.5% до 1.79% на месец, в зависимост от избрания период на изплащане. Конкретна схема на оскъпяване можете да намерите в Кредитния калкулатор на TBI Bank като изберете бутон Купи с TBI Pay на страницата на всеки продукт с цена над 100 лв. или в количката при няколко избрани продукта на обща стойност над 100 лв.

 

Как да поръчате уред на изплащане?

 

Стъпка 1

На страницата на продукта, който желаете да закупите на изплащане, натиснете бутон “Купи с TBI Pay”. Ако желаете да закупите повече от един продукт, добавете желаните продукти в кошницата през стандартния бутон “Купи”, разположен до всеки продукт, след което на страницата на Вашата Количка натиснете бутон “Купи с TBI Pay”. Пред Вас ще се зареди Кредитният калкулатор на TBI Bank, от където можете лесно да се информирате оскъпяването при всяка от предлаганите схеми за разсрочено плащане. Системата автоматично изчислява всички полета на калкулатора.

 

Стъпка 2

След като сте подбрали подходяща за Вас схема на изплащане (падащо меню със Срок на кредита), следва да дадете своето съгласие за обработка на Вашите личните данни. Допълнителна информация за типовете лични данни, можете да намерите на https://tbibank.support/calculators/assets/img/iskane_tbi.pdf или при попълване на данните. Важно! TBI Bank предлага възможност за допълнителна застраховка (Защита на покупката), както следва: Защита на кредита или Защита на кредита + УРЕДА Ако изберете опция със застраховка, то на стъпка (Стъпка 3) следва да дадете и Вашето съгласие за сключване на съответната застраховка. Повече информация за застраховката можете да получите от служителите на TBI Bank. Продължете към следващата стъпка като натиснете бутон “Напред към данните за клиента”

 

Стъпка 3

Попълнете внимателно и коректно формата със следните данни – Три имена, EГН*, Имейл, Телефон за връзка, Адрес по лична карта*, Адрес за доставка на поръчката. Данните се попълват на кирилица, с изключение на полето за Имейл. *Лични данни, достъпни само за служителите на банката и техни подизпълнители. Приключете заявката като натиснете бутон “Изпрати”.
Каква е процедурата на одобрение?

 

Стъпка 4

След приключване на заявката:
ще получите автоматично потвърждение по имейл от TBI Bank за заявения стоков кредит (покупка на изплащане). Ще получите автоматичен имейл от нас (Instant Pot Bulgaria) за получена заявка за покупка на изплащане.

 

Стъпка 5

Служител на банка TBI Bank ще се свърже с Вас в рамките на 48 часа, като може да Ви бъдат поискани допълнителни данни, за да допълни необходимата информация за исканото финансиране (заявки, изпратени в събота, неделя и/или официални празници, се обработват в понеделник или в първия работен ден).

 

Стъпка 6

Ще получите SMS от банка TBI Bank с код за верификация, след което ще получите и допълнителна информация по имейл (Стандартен Европейски формуляр за параметрите на кредита).

 

Стъпка 7

При одобрение:
ще получите имейл с електронно копие на Договор, както и SMS с шестцифрена еднократна парола, с която да подпишете Договора и другите съпътстващи документи. след потвърждение от страна на банка TBI Bank към нас, ще получите имейл от нас (Instant Pot Bulgaria) с потвърждение на поръчката, както и последващ имейл с информация за доставката.

При отказ
ще получите съобщение от TBI Bank – имейл или SMS ще получите имейл от нас (Instant Pot Bulgaria) за отказана поръчка Връщане на продукт и отказ от поръчка
Всички Ваши права, при желание за връщане на продукт в рамките на 14 дни, са защитени. Необходимо е да ни уведомите (Instant Pot Bulgaria) за това писмено по имейл на office@instantpot.bg. Ние, от наша страна, следва да уведомим банка TBI Bank, за да задействаме процедура по анулиране на договора Ви за стоков кредит. Повече информация относно Политика за връщане на продукт и отказ от поръчка

Начин на плащане
Плащанията по договор се извършват към TBI Bank чрез банков превод, автоматично плащане от Вашата банкова сметка, в офисите на банката, сайта www.ePay.bg, на банкомат чрез системата B-pay, на касите на Easy Pay, касите на Офис 1 и касите на Fast Pay* *Тази информация е ориентировъчна. Точна информация ще получите в кореспонденцията с TBI Bank.

Обслужване на клиенти