fbpx

Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER 8L

Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer е най-доброто от всички възможни светове. С функционалността 11 в 1 прави всичко, което прави обикновеният Instant Pot, но когато смените капака на мултифункционалния уред с иновативния Air Fryer капак – имате цял нов набор от техники за готвене. Всички те са бързи, лесни и с натискането на бутон.

Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer се предлага в практичен размер с вместимост от 8 литра.

Instant Pot DUO EVO PLUS

Instant Pot Duo Evo Plus е лесен за използване, лесен за почистване, бърз, универсален и удобен. Мултикукър 10-в-1 Duo Evo Plus замества множество уреди, в това число: тенджера за готвене под налягане, уред за приготвяне на ориз, уред за бавно готвене, уред за кисело мляко, уред за готвене на пара, уред за су вид, тиган за сотиране, уред за поддържане на топла храна, уред за приготвяне на торти и кейкове. В допълнение с 48 интелигентни програми сте сигурни, че винаги готвите с правилните настройки. Можете да приготвите питателна, здравословна и вкусна вечеря с до 70% по-бързо от традиционните методи за готвене.

Instant Pot Duo Evo Plus се предлага в удобен размер от 5.7 литра и голям размер от 8 литра (ново)

«НАЙ-ДОБЪР МУЛТИКУКЪР ЗА 2020г.» според Expert Reviews

Instant Pot DUO

Instant Pot DUO 7-в-1 се предлага в 3 удобни размера, за да отговаря на начина, по който готвите: прибл. 3, 6 и 8 литра. Всички размери се предлагат със стандартни интелигентни програми за готвене с едно докосване – супа/бульон, месо/задушено, боб/чили, бавно готвене, сотиране, ориз, овесена каша, пара, йогурт/кисело мляко, поддържане на топла храна и готвене под налягане.

Duo 5.7 л. и Duo 7.6 л. предлагат две допълнителни програми – за многозърнести храни и птиче месо.