Мултикукъри
Представяме Ви Instant Pot – херметични мултикукъри от създателите на съвременните уреди за готвене под налягане. Марката Instant Pot се е превърнала нарицателно име за мултикyкър в САЩ и е безспорен лидер на пазара в Америка.
Всички мултикукъри Instant Pot са херметични и са окомплектовани с вътрешен съд от висококачествена неръждаема стомана.
Готови ли сте за истинска революция в кухнята… Този тип многофункционални уреди могат да готвят под налягане, на пара, бавно или без налягане, да сотират, да поддържат храната топла, да се настройват за отложен старт и това е само началото. Съвременните мултикукъри под налягане пестят електроенергия, готвят бързо, лесно и чисто, без да отделят излишни миризми и топлина… И без да е необходимо постоянно присъствие до уреда.
Информация с помощ при избора на подходящ модел мултикукър, можете да намерите тук.
Showing all 8 results
Защо да изберете херметичен мултикукър Instant Pot?
Началото на съвременното здравословно готвене е поставено именно от Instant Pot. Мултифункционалните уреди за здравословно готвене Instant Pot са еталон за качество и безопасност, с патентовани защитни системи, намиращи приложение в редица уреди и на други производители.
Още в началото на своето пазарно присъствие, Instant Pot отбелязва редица рекорди. Моделът Instant Pot Duo е сред най-продаваните продукти по време на Amazon Prime Day в САЩ в продължение на няколко поредни години, и единственият достигал продажби от над 200 000 броя уреди в рамките на един ден.
Днес Instant Pot продължават да са водеща марка при съвременните уреди за здравословно готвене. Марката е безспорен лидер на пазара в Америка, като всяко четвърто домакинство в САЩ притежава уред за готвене под налягане Instant Pot.
Как херметичният мултикукър се превръща в незаменим помощник в кухнята?
Храната, приготвена в херметичен мултикукър, е по-здравословна, съпоставена с традиционните методи на готвене. Приготвянето на храната под налягане и на пара е равномерно, а витамините и минералите се запазват в процеса на обработка. Храната става и по-вкусна, защото ароматите също остават в ястието.
Готвенето под налягане е по-бързо и по-чисто – намалява разходите за електроенергия, а в кухнята не се отделят излишни миризми. Не е необходимо да работи абсорбатор, освен когато изпускате налягането. В допълнение уредите Instant Pot излъчват и много малко топлина, като не затоплят допълнително кухнята в горещите летни месеци. А най-хубавото е, че през цялото това време не е необходимо да бъдете непрекъснато до котлоните. Можете да включите уреда и да отделите време на семейството си, докато мултикукърът върши останалото.
Какво може да се приготвя в херметичен мултикукър?
Херметичният мултикукър ще Ви даде възможност да приготвяте голямо разнообразие от ястия и десерти здравословно, прецизно и бързо. С мултифункционалните уреди Instant Pot можете да приготвите всичко необходимо за Вашето разнообразно меню: от закуската (овесени ядки, каши, мюсли и др.), преминавайки през супата, гарнитурата (картофи, ориз, варива и др.) и основното ястие (меса, яхнии, пасти, риба и морски деликатеси, типични бългаски ястия като пълнени чушки, зеле с месо, пиле с ориз, фасул, боб с наденица и други), и завършвайки с любим десерт (суфле, чиизкейк, брауни, крем карамел, както и много други, подходящи за “мокро” готвене). Ако менюто Ви включва много зеленчуци, с мултикукър Instant Pot можете да ги приготвяте разнообразно: под налягане, на пара или сотирани. На практика можете да приготвите всичко, което изисква добавянето на течност при готвене.