Изберете страница

Мултикукъри Instant Pot

Всички мултикукъри Instant Pot са херметични, окомплектовани с вътрешен съд от висококачествена неръждаема стомана. Предлагат се както стандартни модели мултикукъри (уреди  за готвене под налягане), така и комбинирани модели 2в1 – херметичен мултикукър и еър фрайърИзберете 

Уредите с вместимост 3 литра са подходящи за домакинства от 1-2 души, тези с вместимост 5.7 литра – за домакинства до 4-5 души, а големите модели с вместимост 7.6/8 литра са идеални за големи семейства над 4-5 души или ако готвите за няколко хранения.

Instant Pot PRO CRISP + AIR FRYER | Уред за готвене под налягане със запичащ капак

Instant Pot PRO CRISP + AIR FRYER 7.6L

Гответе като професионалист с Instant Pot® Pro Crisp™ + Air Fryer – един уред, който прави всичко с 2 иновативни капака!

Instant Pot Pro Crisp + Air Fryer е ново поколение комбиниран уред, усъвършенстван и с редица подобрения за наистина бързо и удобно готвене.

С функционалността 11-в-1 имате цял набор от техники за готвене и то само с натискането на един бутон. Използвайте го за бързо готвене под налягане, сотиране, готвене на пара, бавно готвене, су вид и поддържане на топла храна, а когато смените капака за готвене под налягане с иновативния Air Fryer капак, можете да го използвате за пържене с горещ въздух, за печене, запичане, грил, както и за дехидратиране.

Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER

Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer е най-доброто от всички възможни светове. С функционалността 11 в 1 прави всичко, което прави обикновеният Instant Pot, но когато смените капака на мултифункционалния уред с иновативния Air Fryer капак – имате цял нов набор от техники за готвене. Всички те са бързи, лесни и с натискането на бутон.

Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer се предлага в размер с вместимост 5.7 литра (ново) и 8 литра.

Instant Pot PRO

С новия Instant Pot® Pro готвите като ПРОфесионалист с най-ново поколение Instant Pot, с още по-бързо предварително загряване, омекотено изпускане на пара, удобно напомняне за освобождаване на налягането, 28 готови настройки за готвене с едно натискане на бутона и нова опция за запазване на до 5 любими персонални настройки за готвене.

Instant Pot Pro се предлага в два удобни размера от 5.7 литра и 7.6 литра.

Instant Pot DUO EVO PLUS

Instant Pot Duo Evo Plus е лесен за използване, лесен за почистване, бърз, универсален и удобен. Мултикукър 10-в-1 Duo Evo Plus замества множество уреди, в това число: тенджера за готвене под налягане, уред за приготвяне на ориз, уред за бавно готвене, уред за кисело мляко, уред за готвене на пара, уред за су вид, тиган за сотиране, уред за поддържане на топла храна, уред за приготвяне на торти и кейкове. В допълнение с 48 интелигентни програми сте сигурни, че винаги готвите с правилните настройки. Можете да приготвите питателна, здравословна и вкусна вечеря с до 70% по-бързо от традиционните методи за готвене.

Instant Pot Duo Evo Plus се предлага в удобен размер от 5.7 литра и голям размер от 7.6 литра

«НАЙ-ДОБЪР МУЛТИКУКЪР ЗА 2020г.» според Expert Reviews

Instant Pot DUO

Instant Pot DUO 7-в-1 се предлага в 3 удобни размера, за да отговаря на начина, по който готвите: 3, 5.7 и 8 литра. Всички размери се предлагат със стандартни интелигентни програми за готвене с едно докосване – супа/бульон, месо/задушено, боб/чили, бавно готвене, сотиране, ориз, овесена каша, пара, йогурт/кисело мляко, поддържане на топла храна и готвене под налягане.

Duo 5.7 литра и Duo 8 литра предлагат две допълнителни програми – за многозърнести храни и птиче месо.

Instant Pot DUO STAR WARS (R2D2) 5.7L

Класическият Instant Pot DUO 7-в-1 със специална визия Междузвездни войни! Внесете НОВА НАДЕЖДА в готвенето с помощта на R2D2. Това е мултифункционален, спестяващ време и място уред, който съчетава функциите на 7 други уреда: тенджера под налягане, тиган за сотиране, уред за готвене на пара, уред за бавно готвене, уред за приготвяне на ориз, уред за поддържане на топла храна и уред за кисело мляко

Instant Pot DUO Star Wars R2D2 се предлага в удобен размер от 5.7 литра.