fbpx
Instant Vortex Mini Air Fryer | Еър Фрайър | Instant Pot Bulgaria

Instant Vortex Mini Air Fryer 2L

Моделът Instant Vortex Mini Air Fryer e компактен, удобен и лесен за употреба. С него приготвяте любимите си пържени ястия с малко количество мазнина, а кухнята Ви остава чиста.

Създаден, за да Ви помогне да поддържате здравословен начин на живот, с Instant Vortex Mini Air Fryer единственото, което ще пожертвате са ненужните калории, но не и удоволствието от вкусната храна.

Този мини Air Fryer се предлага в няколко цвята, комбинира 4 функции в 1 уред и разполага с технологията EvenCrisp™, с която постигате перфектна хрупкава текстура и вкус всеки път.

С Air Fry можете да пържите сочни пилешки крилца, хрупкави картофки или лучени кръгчета. С Bake можете да изпечете пухкави кексчета, мъфини и канелени рулца. С Roast можете да изпечете пикантно пилешко, чеснови картофи или да приготвите любимите пълнени чушки. С Reheat претопляте останала храна бързо и лесно.

Можете да персонализирате настройките на 4-те програми според Вашите предпочитания.

Instant Vortex Plus - Предварителни поръчки

Instant Vortex Plus Air Fryer 5.7L

С Instant Vortex Plus Air Fryer ще се насладите на последно поколение технология за готвене с горещ въздух у дома.

 • Перфектна хрупкавост с до 95% по-малко мазнина
  Създайте здравословна версия на любимите си храни с малко количество мазнина. С технологията EvenCrisp™ постигате перфектна хрупкава текстура и вкус, а умното напомняне за обръщане или разбъркване на храната Ви гарантира нейното равномерно приготвяне.
 • 6 метода на готвене
  Многофункционалният Instant Vortex Plus предлага 6 функции в 1 компактен уред. С него можете да Пържите с горещ въздух (Air Fry); да Печете (Roast) храни със солидна структура, напр. месо и зеленчуци; да Печете (Bake) храни без солидна структура преди процеса на готвене, напр. кексове, мъфини и др.; да Запичате като на грил (Grill), да Претопляте (Reheat) и да Сушите (Dehydrate).
 • Пълен контрол
  С основния бутон бързо и лесно можете да настройте програмата на желаната температурата (до 205˚С) и време за готвене (до 1 ч.). А интелигентният Instant Vortex Plus Ви позволява да запазите свои предварителни настройки, така че да приготвяте любимите си ястия с едно натискане на бутона.
 • Голям капацитет
  Капацитетът на кошницата от 5.7 литра позволява да приготвите 1.8 кг. пиле или 1 кг. картофи наведнъж. Независимо дали използвате прясна или замразена храна, удобството и здравословният резултат са гарантирани.
 • Компактен, стилен и лесен за почистване
  Матираното покритие от неръждаема стомана изглежда елегантно върху кухненския плот и не задържа следи от пръстови отпечатъци. А що се отнася до отделението за готвене – по-малкото мазнина означава и по-малко за почистване, като пръските мазнина остават в кошницата за готвене с горещ въздух и се почистват лесно от лъскавата й повърхност. В допълнение приставката за кошница се сваля лесно и може да бъде почистена в съдомиялна машина.

Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER 8L

Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer е най-доброто от всички възможни светове. С функционалността 11 в 1 прави всичко, което прави обикновеният Instant Pot, но когато смените капака на мултифункционалния уред с иновативния Air Fryer капак – имате цял нов набор от техники за готвене. Всички те са бързи, лесни и с натискането на бутон.

Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer се предлага в практичен размер с вместимост от 8 литра.