Изберете страница

За Instant Pot

Готвенето с уредите на Instant Pot е ежедневна магия

Instant Pot създадоха забележителни домакински уреди, с които могат да се приготвят здравословни и вкусни ястия, при това лесно и бързо. Малко след пускането си на пазара, Instant Pot се превърна в най-обичания мултикукър/мултуфункционален уред за готвене и един от най-продаваните малки кухненски уреди в света. Това прерасна в глобална общност от любители готвачи, чиято страст към уредите на Instant Pot вдъхнови безброй рецепти, книги и онлайн форуми. Сега марката предлага десетки модели с различни функционалности и постоянно се развива. Уредите на Instant Pot превръщат готвенето в лесно удоволствие, насърчават здравословния начин на живот и Ви дават повече време да споделяте страхотните ястия с любимите си хора.

Историята на Instant Pot

През 2009 г. д-р Робърт Уанг започва да мисли върху идеята да създаде умен мултикукър (мултифункционален уред за готвене), като желанието му е да съчетае любовта си към храната и готвенето с компютърните алгоритми. Заедно с двама приятели и без допълнително финансиране, през 2010 г. той обявява създаването на забележителен нов уред, който съчетава готвенето под налягане и т. нар. бавно готвене с многофункционалността на уредите за ориз от тяхното детство: първият уред на Instant Pot.

До 2012 г. Instant Pot Lux вече е най-модерният уред за готвене под налягане на пазара. Бързо се превръща в най-продавания в своята категория в Amazon, с повече от 215 000 бройки продадени по време на Черния петък през 2016 г. Следва наплив от медийно влияние – от големи редакции като „The New Yorker“ и „Los Angeles Times“ до прочувствени интервюта във вечерното шоу „The Tonight Show“ с участието на Джими Фалън.

Бъдещето на Instant Pot

Компанията Instant Brands продължава да се разраства, добавяйки към продуктите си и революционни уреди за готвене с горещ въздух и блендери. Комбинирайки технология, която е лесна за употреба, със страст към хубавата храна, компанията помага на хората по целия свят да приготвят здравословни и вкусни ястия по-бързо и по-лесно от всякога.