fbpx

Капак от закалено стъкло Instant Pot

Капак от закалено стъклено Instant Pot® с ръкохватка от неръждаема стомана и отдушник за пара. Проектиран специално за използване с мултифункционалния уред под налягане Instant Pot. Идеален за Вашия кукър в режим Поддържане на топла храна (Keep Warm) или когато използвате програмите Сотиране (Sauté) и Бавно готвене (Slow Cook). Може да се използва и в конвенционална фурна, в комбинация с вътрешен съд за готвене, при температури до 220°C. Този оригинален капак за Instant Pot e лесен за почистване.

Капакът от закалено стъкло се предлага в три размера, съответно за Instant Pot® 3, 5.7 и 8 литра.

  • За уред 3 литра – Прозрачен – 19 см.
  • За уред 5.7 литра – Прозрачен – 23 см.
  • За уред 8 литра – Прозрачен – 26 см.

Вътрешен съд от неръждаема стомана – за Instant Pot DUO и DUO CRISP

Оригиналният съд за готвене Instant Pot® е изработен от неръждаема стомана (AISI 304), без химическо покритие и 3-слойно дъно за равномерно разпределение на топлината. Полираната повърхност спомага храната да не залепва и за по-лесно почистване. Предлага се с вътрешна маркировка на 1/2 и 2/3 за безопасност при готвене под налягане. Наличието на втори вътрешен съд е удобство при приготвяне на няколко ястия с Вашия Instant Pot.

Вътрешният съд от неръждаема стомана се предлага в три размера, съответно с вместимост 3, 5.7 и 8 литра.

Съвместим с Instant Pot Duo и Instant Pot Duo Crisp.

Забележка: Не е съвместим с моделите Instant Pot Duo Evo Plus.

Вътрешен съд с керамично незалепващо покритие – за Instant Pot DUO и DUO CRISP

Вътрешният съд с керамично незалепващо покритие Instant Pot®  е изработен с безопасна и без вредни химикали незалепващата повърхност, която улеснява почистването. Не съдържа тефлон, PTFE и PFOA. Наличието на допълнителен вътрешен съд е удобство при приготвяне на няколко ястия с Вашия Instant Pot.

Вътрешният съд с керамично незалепващо покритие се предлага в три размера, съответно с вместимост 3, 5.7 и 8 литра.

Съвместим с уреди за готвене под налягане Instant Pot Duo и Instant Pot Duo Crisp.

Забележка: Не е съвместим с моделите Instant Pot Duo Evo Plus.

Вътрешен съд от неръждаема стомана – за Instant Pot DUO EVO PLUS

Проектиран с плоско дъно, този вътрешен съд може да се използва върху всякакви електрически, керамични, газови или индукционни котлони, така че наистина да го носите навсякъде с Вас. Изработен от първокачествена неръждаема стомана – без незалепващо или химическо покритие, за до готвите здравословно без притеснения. Новите дръжки за лесно захващане предотвратяват въртенето на съда при готвене и позволяват лесно и безопасно преместване при по-сложни рецепти или при готвене на няколко ястия едновременно.

Наличието на втори вътрешен съд е удобство при едновременно приготвяне на няколко ястия с Вашия Instant Pot Duo Evo Plus.

Вътрешният съд от неръждаема стомана се предлага в един размер, съответно за Instant Pot Duo Evo Plus® с вместимост 5.7 литра.

Забележка: Съвместим само със серията Instant Pot Duo Evo Plus.

Уплътнителни пръстени – комплект 2 бр. Instant Pot

Оригиналният уплътнителен пръстен за Instant Pot е неразделна част от механизма за безопасност на Вашия уред. Проектиран и произведен с използване на оптимални материали, за постигане на твърдостта и здравината, необходими да устоят на налягането при използване на уреда.

Уплътнителните пръстени Instant Pot са преминали тестове за безопасност UL, FDA и LFGB.

Уплътнителните пръстени Instant Pot са одобрени за хранително-вкусовата промишленост.

Уплътнителните пръстени червен / син (общо 2 бр. в комплект) се предлагат в три размера, съответно за Instant Pot® с вместимост 3, 5.7 и 8 литра.

Силиконов комплект за готвене на пара

Силиконов комплект за готвене на пара е прекрасно допълнение към Вашия Instant Pot®. Комплектът включва:

  • Силиконов слинг / решетка с дълги дръжки и крачета – твърда силиконова решетка, за повдигане на храната над нивото на водата при готвене пара. Дългите дръжки позволяват безопасно и лесно изваждане на храна и аксесоари.
  • Силиконова кошница готвене за пара – може да се постави върху силиконовия слинг / решетка.
  • Мултифункционален силиконов съд (съд за запичане) с гланцово незалепващо покритие за лесно почистване – може да се използва върху силиконовия слинг / решетка или кошницата готвене на пара.

Предназначен за многофункционални уреди за готвене под налягане Instant Pot с вместимост 5, 5.7 и 8 литра

Силиконов помощен комплект

Силиконовият помощен комплект за уреди за готвене под налягане Instant Pot включва 3 артикула – чифт мини ръкавици, силиконова термоустойчива подложка и силиконов вакуумиращ капак.

Мини ръкавичките са гъвкави и лесни за употреба. За удобно захващане на вътрешния съд при разбъркване на съдържанието или изваждането му от основния корпус. Комфортният дизайн с оребрена вътрешна страна на палеца и пръстите съдейства за стабилно захващане на съда. Ръкавиците се прибират една в друга за лесно съхранение.

Вакуумиращият капак е подходящ за вътрешен съд Instant Pot с вместимост 5.7 и 8 литра.

Термоустойчивата подложка е подходяща да поставяне на горещи съдове, за да предпазите плота си. Тя е мека и може да се използва също и като отварачка за бурканчета и подложка за прибори.

Предназначен за многофункционални уреди за готвене под налягане Instant Pot с вместимост 5.7 и 8 литра

Силиконова форма с падащо дъно – кръгла

Силиконовата форма Instant Pot е с падащо стъклено дъно, подходяща за готвене / печене на чийзкейк, торта и други вкусни ястия. Проектирана е така, че да може да се използва върху мултифункционалния силиконов слинг и решетка за готвене на пара Instant Pot за лесно изваждане от вътрешния съд. Щипката придържа формата и тя се отваря за лесно освобождаване на ястието. Благодарение на основата от закалено стъкло, можете да готвите, режете и сервирате без да е необходимо да използвате други поставки и чинии.

Предназначена за многофункционални уреди за готвене под налягане Instant Pot с вместимост 5.7 и 8 литра

Вътрешен диаметър: 16.5 см.
Дълбочина: 6.35 см.

Силиконова форма с падащо дъно – правоъгълна

Силиконовата форма Instant Pot® е с падащо стъклено дъно, подходяща за приготвяне на хляб, питки, десерти и други вкусни ястия. Проектирана е така, че да може да се използва върху мултифункционалния силиконов слинг и решетка за готвене на пара Instant Pot за лесно изваждане от вътрешния съд. Щипката придържа формата и тя се отваря за лесно освобождаване на ястието. Благодарение на основата от закалено стъкло, можете да готвите, режете и сервирате без да е необходимо да използвате други поставки и чинии.

Предназначена за многофункционални уреди за готвене под налягане Instant Pot с вместимост 5.7 и 8 литра

Дължина (вътре): 16.5 см.
Ширина (вътре): 9.5 см.
Дълбочина: 6.35 см.

Силиконови мини ръкавици

Мини ръкавичките са гъвкави и лесни за употреба. Служат за удобно захващане на вътрешния съд при разбъркване на съдържанието или изваждането му от основния корпус. Комфортният дизайн с оребрена вътрешна страна на палеца и пръстите съдейства за стабилно захващане на съда. Ръкавиците се прибират една в друга за лесно съхранение.

Предлагат се в червен цвят.