fbpx

Време за готвене с горещ въздух в Instant Pot CRISP + AIR FRYER

Имайте предвид, че посоченото време за готвене се отнася за пържене / готвене с горещ въздух в Instant Pot Crisp + Air Fryer. Времената за готвене са приблизителни. Използвайте само като ориентир.

 

ПРОДУКТИНТЕЛИГЕНТНА ПРОГРАМАТЕМПЕРАТУРА НА ГОТВЕНЕВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕАКСЕСОАРИ / БЕЛЕЖКИ
АспержиAir Fry
(Пържене с горещ въздух)
204°C3-5 мин.Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Бяла риба – филеBroil
(Запичане)
204°C4-5 мин.Кошница за пържене/готвене с горещ въздух
Картофи за пържене (замразени)Air Fry
(Пържене с горещ въздух)
204°C13-16 мин.Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Картофи за пържене (пресни)Air Fry
(Пържене с горещ въздух)
204°C22-24 мин.Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Карфиол (цветчета)Air Fry
(Пържене с горещ въздух)
77°C2-5 мин.Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Къпкейк / КексчеBake
(Печене)
185°C17 мин.Изсипете сместа / тестото в съд за печене, подходящ за употреба във фурна, не покривайте, поставете върху многофункционалната решетка (решетката за готвене на пара) във вътрешния съд
МъфинBake
(Печене)
177°C12-15 мин.Изсипете сместа / тестото в съд за печене, подходящ за употреба във фурна, не покривайте, поставете върху многофункционалната решетка (решетката за готвене на пара) във вътрешния съд
НачосBroil
(Запичане)
204°C5-6 мин.Приставка за печене и дехидратиране
Пиле (четвърт)Roast
(Печене)
204°C20-22 мин.Кошница за пържене/готвене с горещ въздух
Пилешки крилца (замразени)Air Fry
(Пържене с горещ въздух)
204°C19 мин.Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Пилешки крилца (пресни)Air Fry
(Пържене с горещ въздух)
204°C19 мин.Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Пилешки хапки (замразени)Broil
(Запичане)
204°C12 мин.Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Пица (замразена)Air Fry
(Пържене с горещ въздух)
204°C5 мин.Кошница за пържене/готвене с горещ въздух
Плодова „кожа“Dehydrate
(Дехидратиране / Сушене)
63°C – 66°C4-6 часаКошница за пържене/готвене с горещ въздух и Приставка за печене и дехидратиране
Рибни пръстчета / пръчици (замразени)Broil
(Запичане)
204°C10-12 мин.Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Скариди (пресни)Air Fry
(Пържене с горещ въздух)
204°C3-5 мин.Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Скариди (замразени)
Air Fry
(Пържене с горещ въздух)
204°C7-10 мин.Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Спанакопита / СпаначникBake
(Печене)
193°C12 мин.Кошница за пържене/готвене с горещ въздух
Сьомга (прясна)Broil
(Запичане)
204°C10-12 мин.Кошница за пържене/готвене с горещ въздух
Телешка / Говежда пастърмаDehydrate
(Дехидратиране / Сушене)
71°C6 часаКошница за пържене/готвене с горещ въздух и Приставка за печене и дехидратиране
Телешки стек / пържолаAir Fry
(Пържене с горещ въздух)
204°C12-15 мин.Кошница за пържене/готвене с горещ въздух
Торта (блат)Bake
(Печене)
182°C27 мин.Изсипете сместа / тестото в съд за печене, подходящ за употреба във фурна, не покривайте, поставете върху многофункционалната решетка (решетката за готвене на пара) във вътрешния съд
Фалафел (замразен)Air Fry
(Пържене с горещ въздух)
204°C10-12 мин.Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Царевица (на кочан)Roast
(Печене)
204°C10 мин.Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето