Време за готвене с горещ въздух в Instant Pot CRISP + AIR FRYER

Имайте предвид, че посоченото време за готвене се отнася за пържене / готвене с горещ въздух в Instant Pot Crisp + Air Fryer. Времената за готвене са приблизителни. Използвайте само като ориентир.

Когато готвите месо, винаги използвайте термометър за месо, за да се уверите, че е достигната препоръчителната минимална безопасна вътрешна температура на месото.

ПРОДУКТ ИНТЕЛИГЕНТНА ПРОГРАМА ТЕМПЕРАТУРА НА ГОТВЕНЕ ВРЕМЕ ЗА ГОТВЕНЕ АКСЕСОАРИ / БЕЛЕЖКИ
Аспержи Air Fry
(Пържене с горещ въздух)
204°C 3-5 мин. Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Бяла риба – филе Broil
(Запичане)
204°C 4-5 мин. Кошница за пържене/готвене с горещ въздух
Картофи за пържене (замразени) Air Fry
(Пържене с горещ въздух)
204°C 13-16 мин. Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Картофи за пържене (пресни) Air Fry
(Пържене с горещ въздух)
204°C 22-24 мин. Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Карфиол (цветчета) Air Fry
(Пържене с горещ въздух)
77°C 2-5 мин. Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Къпкейк / Кексче Bake
(Печене)
185°C 17 мин. Изсипете сместа / тестото в съд за печене, подходящ за употреба във фурна, не покривайте, поставете върху многофункционалната решетка (решетката за готвене на пара) във вътрешния съд
Мъфин Bake
(Печене)
177°C 12-15 мин. Изсипете сместа / тестото в съд за печене, подходящ за употреба във фурна, не покривайте, поставете върху многофункционалната решетка (решетката за готвене на пара) във вътрешния съд
Начос Broil
(Запичане)
204°C 5-6 мин. Приставка за печене и дехидратиране
Пиле (четвърт) Roast
(Печене)
204°C 20-22 мин. Кошница за пържене/готвене с горещ въздух
Пилешки крилца (замразени) Air Fry
(Пържене с горещ въздух)
204°C 19 мин. Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Пилешки крилца (пресни) Air Fry
(Пържене с горещ въздух)
204°C 19 мин. Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Пилешки хапки (замразени) Broil
(Запичане)
204°C 12 мин. Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Пица (замразена) Air Fry
(Пържене с горещ въздух)
204°C 5 мин. Кошница за пържене/готвене с горещ въздух
Плодова „кожа“ Dehydrate
(Дехидратиране / Сушене)
63°C – 66°C 4-6 часа Кошница за пържене/готвене с горещ въздух и Приставка за печене и дехидратиране
Рибни пръстчета / пръчици (замразени) Broil
(Запичане)
204°C 10-12 мин. Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Скариди (пресни) Air Fry
(Пържене с горещ въздух)
204°C 3-5 мин. Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Скариди (замразени)
Air Fry
(Пържене с горещ въздух)
204°C 7-10 мин. Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Спанакопита / Спаначник Bake
(Печене)
193°C 12 мин. Кошница за пържене/готвене с горещ въздух
Сьомга (прясна) Broil
(Запичане)
204°C 10-12 мин. Кошница за пържене/готвене с горещ въздух
Телешка / Говежда пастърма Dehydrate
(Дехидратиране / Сушене)
71°C 6 часа Кошница за пържене/готвене с горещ въздух и Приставка за печене и дехидратиране
Телешки стек / пържола Air Fry
(Пържене с горещ въздух)
204°C 12-15 мин. Кошница за пържене/готвене с горещ въздух
Торта (блат) Bake
(Печене)
182°C 27 мин. Изсипете сместа / тестото в съд за печене, подходящ за употреба във фурна, не покривайте, поставете върху многофункционалната решетка (решетката за готвене на пара) във вътрешния съд
Фалафел (замразен) Air Fry
(Пържене с горещ въздух)
204°C 10-12 мин. Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето
Царевица (на кочан) Roast
(Печене)
204°C 10 мин. Кошница за пържене/готвене с горещ въздух; обръщане на храната по средата на готвенето